stock84 Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Napisano 14 Grudzień 2011 Wpadła mi w łapy taka puszka po oleju.Nie mogę jednak odnaleźć informacji na temat okresu w jakim takie wypuszczano.Podejżewam lata 50-60 jednak brak pewności.Pomożecie?Pzdr
stock84 Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Napisano 14 Grudzień 2011 Dzięki za trop.Zaraz jakoś się do tego zabiore.Mają te puchy swój klimat.Kiedyś wyszarpałem z komórki puche po smarze również z RNC.
shadowN Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 Świetne są, często je widuje na flomarktach, ale nie każda jest w ładnym stanie..P.S. Cena powinna mniej-więcej obrazować czas w jakim toto sprzedawano.Pozdrowy.
steell Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 CPN - Centrala Produktów Naftowych została powołana do życia 3 grudnia 1945 roku specjalnym zarządzeniem Ministra Przemysłu, a istniała do 1999 roku, macie wiec okres z którego pochodzi puszeczka :)
Pytanie
stock84
Wpadła mi w łapy taka puszka po oleju.Nie mogę jednak odnaleźć informacji na temat okresu w jakim takie wypuszczano.Podejżewam lata 50-60 jednak brak pewności.Pomożecie?Pzdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.