Skocz do zawartości

Fisher F5-Cibola-AT Pro

Romo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć

Chcę kupić któryś z nich głównie do poszukiwania monet - ogólnie drobnicy. Wiem co one potrafią, nie proszę o opisy-wstawcie jedynie oceny od 1 do 3. Dzięki :-)
Napisano
Zaraz, zaraz... ile osób wypowiadających się w tym wątku miało te 3 wykrywki? Chyba niektórzy lecą cenami...

F5 - słaba jakość wykonania, co potwierdza dwóch moich znajomych.
AT pro - niby wodoszczelny, a kolega miał dwa razy problemy z cewką. Teraz się z kolei rozszczelniła.
Cibola - mam Vaquero, czyli praktycznie to samo. Jakość wykonania moim zdaniem lepsza niż F5, minusem dla początkujących może być jeden ton.

1. Atpro
2. Cibola ± F5
Napisano
Panowie humaniści, założę się, że każdy z Was inaczej interpretuje 1" i 3" :-))) Kolega nie był łaskaw powiedzieć, co oznaczają oceny od 1 do 3", poza tym że 2 jest pośrodku :)))
Napisano
oceny od jeden do trzech to bardzo niskie oceny od 1 do 6 to tak normalnie jak wszędzie oceniają 6 najwyższa jest ,chyba że ktoś chodził do innej szkoły ale w dziszejszych czasach tylko od 1 do 6 najlepsza ocena oczywiście 6 bo z 1 nikt nie przejdzie
Napisano
Nie miałem F5 i At pro, ale nowa cibola jest zdecydowanie za droga jak na technologię w niej użytą. Osobiście bym dołożył do Garretta jeśli miałbym wybierać z tej trójki
Napisano

Kolego beaviso, podałem trzy wykrywki do oceny. Wybór ma charakter podium - miejsce 1,2,3- to wszystko :-)

Napisano
przemko113.W czym według ciebie jest lepszy F70 od At pro?Pytam z czystej ciekawości bo jak tak piszesz to pewnie miałeś jeden i drugi wykrywacz do użytku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie