dropek81 Napisano 15 Październik 2011 Autor Share Napisano 15 Październik 2011 Witam rozmyślam się nad kupnem repliki walthera ppk czy posiada ktoś takową replikę i jak się sprawuję mam w związku z tym kilka pytań:1. Czy do magazynka mieści się normalnej wielkości nabój 9mm ?2. Jak już to ilę się ich tam mieści ?3. Czy zamek można zablokować w tylnym położeniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 15 Październik 2011 Autor Share Napisano 15 Październik 2011 a i jeszcze jedno Czy da się włożyć tam orginalny magazynek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 Ja kiedyś miałem replikę na CO2, kupiłem za 400 po niecałym roku sprzedałem za 350 i kupiłem karabinek wiatrówkę - teraz żałuję, szkoda mi znowu 400 wydać, a wtedy sprzedałem bo się znudził, a nie myślałem że zajmę się rekonstrukcją. wg. mnie był ładnie zrobiony ( wszak, że zrobiony przez Walthera), i można było z niego postrzelać, ale teraz nie pamiętam czy ruszał się w nim zamek, chyba nie ale nie jestem pewny - sprawdzę, ale tę zabawkę naprawdę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 15 Październik 2011 Autor Share Napisano 15 Październik 2011 dzieńkuję bardzo z informację ale mi chodzi o replikę nie na gaz tylko yyy... na nic replikę firmy denix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 15 Październik 2011 Autor Share Napisano 15 Październik 2011 przepraszam za to dzieńkuję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Jeżeli chodzi o Denixa" to szkoda na to Hiszpańskie badziewie kasy wygląd jak i materiały użyte wołają o pomstę do nieba !Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 a ta replika do czego ma służyć - rekonstrukcja , czy do klabury w manekinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 oczywiście klasyką jest ten model http://allegro.pl/walther-p38-mgc-rmi-super-replika-i1783994139.htmla jak tylko do wypychania kabury to zamiast denixa proponuję tenhttp://allegro.pl/pistolet-air-soft-asg-walther-p-38-i1869360104.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Ale kolega chce oficerskiego PPK a nie P38. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Mea culpa :) Owy PPK jest w przedziale cenowym od 100zł do 600zł, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Dropek coś dla ciebie :)http://allegro.pl/replika-walther-ppk-s-i1857762169.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Ładna rzecz, tyle że nie do końca PPK, ale zdecydowanie lepszy od Denixa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 P-64 jest zerzniety z Waltera PPK ...mozna kupic dekowca i kosmetycznie upodobnic ( np okladziny chwytu), jest co prawda drozszy od repliki ze znalu ale za to jest stalowy - co ma niebagatelne znaczenie w polu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exc400 Napisano 9 Listopad 2011 Share Napisano 9 Listopad 2011 Kolego Dropek PPK jest kalibru 7,65 nie 9mm para tak wiec naboju 9 mm ni zmieścisz w magazynku od PP czy PPK zrobiono niewielkie ilosci PPK na 9mm ale takiego magazynku to na bank nie dostaniesz chyba że masz mega szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.