karabin Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 Jakie zdanie mają o nas/o tobie możesz poczytać na forach archeo,nas/ciebie nazywają wandalami itp. Rzecz jasna níe wszyscy archeo tak nas postrzegają i my też nie wszystkich postrzegamy jako wrogów naszego hobby. Może nie wszyscy o tym wiedzą ale największy archeo-krzykacz Stysz nawet nie posiada uprawnień do badań archeologicznych mímo że ma dyplom z wyróżnieniem:) a na forach leczy swoje kompleksy.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek5 Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Posiadam sprzet do gwaltu-czy moge go nosic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Trzeba obciąć jak do gwałtu:),będzíesz mógł nosić w kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 w zeszłym roku na uczelni miałem zajęcia tzn wykłady z archeo. I taki doktor cos tam zaczął mówić o nas, że szkodnicy wandale itd to ja szybko się zgłosiłem i powiedziałem że od 7 lat już chodźe z wykrywka. I że gdyby nie my to 3/4 ciekawych fantow została by w ziemi, tzn te 1.2 wojenne i te nie objęte ochrona . I na końcu wykładu jakoś tak powiedziałem że archeolodzy wolą siedzieć na tylku i pisać donosy zamiast sami kupić sprzęt i ruszyć w teren:) i ten doktor już nic nie powiedział:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Ale zdałeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Zaglądnąłem na wskazane forum z ciekawości, poruszony temat sobie odpuściłem ale otworzyłem to co w forach najciekawsze tzn. Wysypisko i niespodzianka.Tematy usunięte mają ponad 10 krotnie większą oglądalność niż pozostałe tematy na forum. Nie neguję celowości ich usunięcia chociaż temat użytkownika Ali pt. Nagroda z ministerstwa- depresja zimowa :) został usunięty niesłusznie i tendencyjnie. No cóż prawo Administratora wywalać niewygodne tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Również zajrzałem pod wskazany link,i oczywiście zajrzałem na Wysypisko; polecam nr 1 - http://www.archeologiczne.fora.pl/wysypisko,46/ochrona-stanowisk-archeologicznych-przed-archeologami,1134.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 zbyniek zdałem:) bo nie miał podstaw żeby mi wstawić dopa(2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Mnie rozwaliły te słowa... cytat z w/w forum...Na temat archeologii możemy rozmawiać. Na temat dektektorystów ?WON. Wykasuje i wywalę z forum."Wykształcony (?) człowiek, administrator forum i tego typu słowa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 podobno mówią, że im wiecej szkoły tym mniej człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 przecież grzecznie napisał ... :)co nie zmienia faktu, że i tak buractwo i słoma z niego wyłazi, co akurat nie jest widać w tym wypadku związane z wykształceniem.całkiem prawdopodobne,że nie może uwolnić się od swojego prawdziwego ja" i prymitywna natura bierze górę nad rozsądkiem i rozumem - najlepsze miejsce w takim wypadku dla pana S., to jaskinia i ognisko, oraz wypowiadanie się w sposób jaki to w tej chwili robią małpy - całkowity prymitywizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Zaraz tam słoma...Słoma to skomplikowany produkt jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 No i można z niej zrobić misia a miś jaki jest każdy widzi więc w skrócie my im raz do pieca oni nam dwa potem na odlew i bez argumentów ot takie polskie piekiełko jak w każdej innej dziedzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Stysz to zwykły cham,czegóż się można po nim spodziewać? Jak ktoś wcześniej napisał, musimy współczuć cierpiącemu w jego chorobie:) Jeśli ktoś na poziomie forum wymyśla ustawy,prawo i jego egzekwowanie przez wyimaginowanych funkcjonariuszy WKZ to musi mieć niezłe łajno we łbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.