bogdan76 Napisano 10 Maj Autor Share Napisano 10 Maj Wiadomo że kopie ale i tak wzbudziły ciekawość. Pomysł chyba lepszy niż wykonanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 14 Maj Autor Share Napisano 14 Maj Maska gotowa na ekspozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 29 Sierpień Autor Share Napisano 29 Sierpień Jakby nie było 50 lat ma ;) Tylko żeby jeszcze działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 2 Wrzesień Autor Share Napisano 2 Wrzesień Nie wiem czy tu ktokolwiek jeszcze oprócz mnie zagląda ale... Kolejne radio-tym razem produkcji ZSRR z lat chyba 50. Gra i odbiera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 2 Wrzesień Share Napisano 2 Wrzesień Nawet radzieckie nie powinno "stać na głowie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 2 Wrzesień Autor Share Napisano 2 Wrzesień Masz rację ale to złudzenie optyczne. Radio leżało na stoliku a ja nie spojrzałem na efekt. Czyli ktoś zajrzał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 15 Wrzesień Autor Share Napisano 15 Wrzesień (edytowane) Kolejny szpulowiec. Grzyb większy niż w naszych lasach ale po rozebraniu i umyciu widać, że to magnetofon :). Jutro jedzie do szkoły Edytowane 15 Wrzesień przez bogdan76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 15 Wrzesień Share Napisano 15 Wrzesień @bogdan76, jest coś takiego jak Unitra forum, polecam w temacie szpulowców rodzimej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Wrzesień Autor Share Napisano 16 Wrzesień 19 godzin temu, Erih napisał: @bogdan76, jest coś takiego jak Unitra forum, polecam w temacie szpulowców rodzimej produkcji. Dziękuję. Tam są raczej pasjonaci. Ten sprzęt to raczej w ich oczach śmieć. Dla nas to również mało odkrywcze ale dla dzieciaków to historia o której nie mają pojęcia. Dlatego warto im pokazać, że coś takiego było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 16 Wrzesień Share Napisano 16 Wrzesień Nie śmieć a populares, a w ratowanie sprzętów Unitry są autentycznie zaangażowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Wrzesień Autor Share Napisano 17 Wrzesień 19 godzin temu, Erih napisał: Nie śmieć a populares, a w ratowanie sprzętów Unitry są autentycznie zaangażowani. Jak pokazałem zdjęcie to przeczytałem, że powinien wrócić skąd go wyrwałem ;) Ale fajnie byłoby znaleźć kogoś w Warszawie kto wydobyłby z ZK 240 głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 17 Wrzesień Share Napisano 17 Wrzesień No to trafiłeś na wyjątkowego buraka, tam głupią Śnieżką czy Jowitą się entuzjazmują zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Wrzesień Autor Share Napisano 17 Wrzesień 30 minut temu, Erih napisał: No to trafiłeś na wyjątkowego buraka, tam głupią Śnieżką czy Jowitą się entuzjazmują zazwyczaj. Tam są ludzie, którzy mają sprzęt w cenie mojego auta :) więc zagrzybiały niegrający populares nie zachwyci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 17 Wrzesień Share Napisano 17 Wrzesień Ale są też tacy, co za dorobienie niepasujących głośników do całkiem popularnych kolumn gotowi są przybić za mosznę na środku mostu. I są też tacy co ratują każdy sprzęt z logo Unitry, ładując w niego wielokrotnie więcej niż jest wart przy próbie odsprzedaży. Ja bym się nie zniechęcał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 18 Wrzesień Autor Share Napisano 18 Wrzesień 17 godzin temu, Erih napisał: Ale są też tacy, co za dorobienie niepasujących głośników do całkiem popularnych kolumn gotowi są przybić za mosznę na środku mostu. I są też tacy co ratują każdy sprzęt z logo Unitry, ładując w niego wielokrotnie więcej niż jest wart przy próbie odsprzedaży. Ja bym się nie zniechęcał. Masz rację. Większość to pozytywne opinie. I zachęcające do .... naprawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 10 Listopad Autor Share Napisano 10 Listopad Takie coś się trafiło- po piaskowaniu zabezpieczeniu pojedzie do szkoły. Ta większa podobno od Pantery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1974 Napisano 10 Listopad Share Napisano 10 Listopad 1 hour ago, bogdan76 napisał: Takie coś się trafiło- po piaskowaniu zabezpieczeniu pojedzie do szkoły. Ta większa podobno od Pantery Tak dokładnie a ta mniejsza albo RSO albo TDT40. Pozdrawiam ludzie pozytywnie nakręceni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 11 Listopad Autor Share Napisano 11 Listopad 14 godzin temu, sebek1974 napisał: Tak dokładnie a ta mniejsza albo RSO albo TDT40. Pozdrawiam ludzie pozytywnie nakręceni ;) A jak można sprawdzić ? Bo ja byłem pewny, że to od RSO. Bardziej zastanawiałem się nad tą większą. Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi