Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Ktoś kiedyś zasugerował by eksponaty były podpisane, mając czas wykonałem kilka tabliczek. Nie będę wstawiał każdej ale na jedną sobie pozwolę.
Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 1 month later...
Napisano
Nie stracił na ważności, uwierz że wielu obserwowało ten wątek. Cholera jak to!!! Nie szkoda Ci Twojego wysiłku? Co z fantami, zabierasz do kolejnej sali? echhh
Napisano
Hej. Jakoś tak wyszło. Przepracowałem 12 lat. Chyba poczułem wypalenie zawodowe. W sumie nie czułem, że się rozwijam, przestało mi sprawiać przyjemność. Sala zrobiła się za ciasna. Dostałem propozycję z innej szkoły by zorganizować coś podobnego tylko, że w lepszych warunkach. Eksponaty raczej zabiorę, bo jeżeli nikt się nimi nie zajmie, to szkoda mi mojej pracy.
Nie stracił?
Jakoś ostatnio było coraz mniej odzewu ;).
Bogdan
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
No uważaj, jak swego czasu jako smarkacz naniosłem takich kamyków historykowi w liceum, to geograficzka z biolożką wzięły się za kudły w której sali mają być eksponowane - było ich sporo i całkiem ładne. Przeszło im dopiero po wspólnej wystawie poszukiwawczo-wydobywczej. Podnoszenie półmetrowych złomków" pni dobrze robi na stosunki towarzyskie ;)
  • 2 weeks later...