Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Napisano (edytowane)

Kolejny szpulowiec. Grzyb większy niż w naszych lasach ale po rozebraniu i umyciu widać, że to magnetofon :). 

Jutro jedzie do szkoły 

457735711_3412866615686375_7784099781853420242_n.jpg

Edytowane przez bogdan76
Napisano
19 godzin temu, Erih napisał:

@bogdan76, jest coś takiego jak Unitra forum, polecam w temacie szpulowców rodzimej produkcji.

Dziękuję. Tam są raczej pasjonaci. Ten sprzęt to raczej w ich  oczach śmieć. 

Dla nas to również mało odkrywcze ale dla dzieciaków to historia o której nie mają pojęcia. 

Dlatego warto im pokazać, że coś takiego było. 

Napisano
19 godzin temu, Erih napisał:

Nie śmieć a populares, a w ratowanie sprzętów Unitry są autentycznie zaangażowani.

Jak pokazałem zdjęcie to przeczytałem, że powinien wrócić skąd go wyrwałem ;)

Ale fajnie byłoby znaleźć kogoś w Warszawie kto wydobyłby z ZK 240 głos

Napisano
30 minut temu, Erih napisał:

No to trafiłeś na wyjątkowego buraka, tam głupią Śnieżką czy Jowitą się entuzjazmują zazwyczaj.

Tam są ludzie, którzy mają sprzęt w cenie mojego auta :) więc zagrzybiały niegrający populares nie zachwyci ;)

Napisano

Ale są też tacy, co za dorobienie niepasujących głośników do całkiem popularnych kolumn gotowi są przybić za mosznę na środku mostu. I są też tacy co ratują każdy sprzęt z logo Unitry, ładując w niego wielokrotnie więcej niż jest wart przy próbie odsprzedaży. Ja bym się nie zniechęcał.

Napisano
17 godzin temu, Erih napisał:

Ale są też tacy, co za dorobienie niepasujących głośników do całkiem popularnych kolumn gotowi są przybić za mosznę na środku mostu. I są też tacy co ratują każdy sprzęt z logo Unitry, ładując w niego wielokrotnie więcej niż jest wart przy próbie odsprzedaży. Ja bym się nie zniechęcał.

Masz rację. Większość to pozytywne opinie. I zachęcające do .... naprawy :)

• 1 month later...
Napisano
1 hour ago, bogdan76 napisał:

Takie coś się trafiło- po piaskowaniu zabezpieczeniu pojedzie  do szkoły.

Ta większa podobno od Pantery

d964b8bb-c05e-4d72-bd11-d8de1a6c65e9.jpg

Tak dokładnie a ta mniejsza albo RSO albo TDT40. Pozdrawiam ludzie pozytywnie nakręceni ;)

Napisano
14 godzin temu, sebek1974 napisał:

Tak dokładnie a ta mniejsza albo RSO albo TDT40. Pozdrawiam ludzie pozytywnie nakręceni ;)

A jak można sprawdzić ? Bo ja byłem pewny, że to od RSO. Bardziej zastanawiałem się nad tą większą.

Również pozdrawiam

• 1 month later...