bogdan76 Napisano 29 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2016 Szpada gotowa do zawieszenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2017 Szpada wisi w sali a tymczasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 12 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2017 Słabe zdjęcie niestety ale wyszło tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 21 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2017 Kilof też w klasie. Dla bezpieczeństwa przymocowany na stałe :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 31 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2017 Ktoś kiedyś zasugerował by eksponaty były podpisane, mając czas wykonałem kilka tabliczek. Nie będę wstawiał każdej ale na jedną sobie pozwolę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 9 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2017 No to garnek ze skarbem" gotowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2017 A tak przy okazji, skoro mamy gąskę T-34 warto zbudować jego model.Na chwilę obecną tak to wygląda.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 7 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Po 12 latach przyszedł czas na rozstanie z placówką SPWR.Takie podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 7 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Troszeczkę się uzbierało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 7 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2017 No i drugi obiecany czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 7 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Tym samym dziękuję za pomocWątek stracił na ważności ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 9 Czerwiec 2017 Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Nie stracił na ważności, uwierz że wielu obserwowało ten wątek. Cholera jak to!!! Nie szkoda Ci Twojego wysiłku? Co z fantami, zabierasz do kolejnej sali? echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 9 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Hej. Jakoś tak wyszło. Przepracowałem 12 lat. Chyba poczułem wypalenie zawodowe. W sumie nie czułem, że się rozwijam, przestało mi sprawiać przyjemność. Sala zrobiła się za ciasna. Dostałem propozycję z innej szkoły by zorganizować coś podobnego tylko, że w lepszych warunkach. Eksponaty raczej zabiorę, bo jeżeli nikt się nimi nie zajmie, to szkoda mi mojej pracy.Nie stracił?Jakoś ostatnio było coraz mniej odzewu ;).Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2017 Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Zabieraj je do nowej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 12 Czerwiec 2017 Share Napisano 12 Czerwiec 2017 No nie nie stracił ja do niego wracałem, a że raczej fantów nie mam to nie mam co podarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 26 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Dzięki :)Sporo się nazbierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 1 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2017 Czasami trudno się oprzeć ;)Wakacje w górach. Poszerzę ekspozycję o prehistorię :)Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 No uważaj, jak swego czasu jako smarkacz naniosłem takich kamyków historykowi w liceum, to geograficzka z biolożką wzięły się za kudły w której sali mają być eksponowane - było ich sporo i całkiem ładne. Przeszło im dopiero po wspólnej wystawie poszukiwawczo-wydobywczej. Podnoszenie półmetrowych złomków" pni dobrze robi na stosunki towarzyskie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 11 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2017 Te będą w sali historycznej, chyba że Pani od biologii ładnie poprosi o wypożyczenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2017 Moja nowa sala historyczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cacko Napisano 16 Sierpień 2017 Share Napisano 16 Sierpień 2017 Panie Bogdanie co sie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2017 W sumie nic- zmieniłem szkołę.Człowiek musi się rozwijać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2017 I Bogdanie,bez Panie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Sierpień 2017 Share Napisano 16 Sierpień 2017 Boguś- Ty byś mógł wreszcie jakąś skończyć...A nie tak zmieniasz, zmieniasz... Usunęli Cię z podstawowej za brak postępów w nauce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2017 Marcinie, w podstawówce przynajmniej koszy nie nakładają na głowę ;)Sam odszedłem bo Pani Dyrektor nie pozwalała ściągać/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi