bogdan76 Napisano 22 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Coś mi się wydaje, że pochodzą obie z tej samej epoki.Jak wyczyszczę porównam. A skąd Kolegi przypuszczenia co do wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 22 Wrzesień 2015 Share Napisano 22 Wrzesień 2015 kształt, kształt podkowiaków i struktura metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 24 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2015 Dziękuję za zainteresowanie :)Wierzę, ja się prawdę mówiąc nie znam a bardzoNie samą historią człowiek żyje- od września na biurku zagościło akwarium :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 2 Październik 2015 Autor Share Napisano 2 Październik 2015 Udało mi się załatwić u szanownej małżonki gablotkę na biżuterię + pomoc huka100 (dziękuję koledze, małżonce również :) i oto efekt.Czeka na ścianę ;)Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 9 Październik 2015 Autor Share Napisano 9 Październik 2015 Klamerki zawisły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Październik 2015 Share Napisano 9 Październik 2015 fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 10 Październik 2015 Autor Share Napisano 10 Październik 2015 To fajnie że fajnie ;)Oczyściłem podkowę i cóż nie bardzo mam na nią pomysł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler58 Napisano 10 Październik 2015 Share Napisano 10 Październik 2015 Nie masz pomysłu na podkowę? Pozwoliłem sobie dać Ci radę jak ja bym to zrobił. Na jakiejś desce czy płycie nakleiłbym białą kartkę, umieścił fragment podkowy, a tego co brakuje, to bym dorysował tak poglądowo (patrz na zdjęcie) tylko ładniej :)Obok zrekonstruowanej" podkowy umieściłbym tą całą, na tej samej desce z białą kartką. Pochodzą z tego samego pola to może nie ma ich co rozdzielać no i masz pięknie zidentyfikowaną więc po środku opis i na ścianę jak masz jeszcze gdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 10 Październik 2015 Autor Share Napisano 10 Październik 2015 Twój pomysł połączenia obu podków bardzo mi się spodobał. Tylko biała kartka raczej się nie sprawdzi, bardziej praktycznie będzie na czarnej desce? Z dorysowaniem pomyślę, bo jestem anty artystyczny :)Ale raz jeszcze dzięki za radę :)A miejsca faktycznie coraz mniej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1974 Napisano 16 Październik 2015 Share Napisano 16 Październik 2015 kolego przyśle mi na priv adres, to coś wyślę do kolekcji w Waszej szkole, gratuluję pomysłu, chęci i zaangażowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 23 Październik 2015 Autor Share Napisano 23 Październik 2015 Odpisałem na priva kolego.Wstępny projekt podków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler58 Napisano 27 Październik 2015 Share Napisano 27 Październik 2015 Też ładnie :) Jednak na białym tle? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 27 Październik 2015 Autor Share Napisano 27 Październik 2015 :) Jak się nie ma co się lubi, to ......Najlepiej wyglądałoby moim zdaniem na desce, ale jak na razie znalazłem to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 3 Listopad 2015 Autor Share Napisano 3 Listopad 2015 A jednak drewno ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 29 Listopad 2015 Autor Share Napisano 29 Listopad 2015 Znalezioone- musi trochę poczekać aż wymyśłę jak zabezpieczyć przed próbą ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 6 Styczeń 2016 Share Napisano 6 Styczeń 2016 bogdan76 napisz na priv mogę pomóc ci w rozwijaniu zbiorów mam to i owo dla Ciebie,zdrów-:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 7 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2016 Napisałem.Dzięki za zainteresowanie:).Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 6 Marzec 2016 Autor Share Napisano 6 Marzec 2016 Przęślik i grot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 3 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Troszeczkę sfatygowany ale liczy się wnętrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2016 A wnętrze wygląda tak :)Niestety ramię jest w złym stanie, ale coś tam odtwarza.Jako element pokazowy sprawdza się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Maj 2016 Autor Share Napisano 17 Maj 2016 Pozdrawiam Krasnale ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Maj 2016 Share Napisano 17 Maj 2016 Długą drogę życia, tfu tfu, widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Maj 2016 Share Napisano 17 Maj 2016 No dojechały wreszcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 17 Maj 2016 Share Napisano 17 Maj 2016 A spytam: co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 17 Maj 2016 Share Napisano 17 Maj 2016 boratyny i chyba z jednego dołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi