Skocz do zawartości

kopanie w krakowie

jacekpluszak

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano
Witam kolegów z Krakowa i okolicy, czy aby nie pomarliście przez te mrozy.Nic się tu widzę nie dzieje,zarosło,więc musiałem omieść pajęczyny.Rajtar, Peterpan,Sidzok co jest z wami żyjecie??
Napisano
Cześć Harry! trochę mnie zmroziło ale cały czas myślę o roztopach , wg prognoz( wiarygodnych) to nie ma szans na poważne ocieplenie przed końcem lutego , więc zostaje studiowanie mapek,szukanie miejscówek..wszystko co się może przydać na wiosenne wypady drobnicowe.
Napisano
Witam.Nie wynieniłem tu reszty kolegów z postu za co z góry przepraszam i pozdrawiam.Rajtar no trzeba będzie niestety chyba poczekać do marca z tymi roztopami.Masz już jakieś miejscówki godne uwagi?.No na takie mrozy dobra lektura w sam raz.
Napisano
Harry...czytam , czytam , czytam poza tym z moim piesem" odwiedzamy różne ciekawe miejsca - tak w obrębie 100 km , i jest kilka ciekawych miejsc a i miejscowi obiecali ,ze z ich strony mamy luzik.
pozdrawiam kolegów.
Napisano
Bardzo mnie to cieszy to co piszesz.Będzie trzeba tam skoczyć ,skoro miejscowi dobrodzieje są tacy przychylni. Ja też ostatnie czasy zakupiłem parę lektur więc czytam.Pozdrawiam
Napisano

Witam
Apropo literatury, księgarnia odkrywcy polecała niedawno ową publikację. Naprawdę kawał świetnej książki - polecam.
Jak tylko zidentyfikuję miejscówki dam oczywiście znać - ok. 30km od Krakowa, wkońcu by się przydało poznać kopaczy :)
pozdrawiam

Napisano
Będzie miło kolego sHarky.W ubiegłym roku jakoś nie dane nam było się spotkać na wspólnym kopaniu,ale wierzę że w tym roku będzie innaczej.Pozdrawiam
Napisano
No to ładnie. U mnie pierwszy był Armand PROSPECTOR następnie PROxima i śmigam na niej do dzisiaj, wersja 3.0
A tak typowo w praktyce to x-terra jednak bije zasięgami proxime?
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie