brudnyharry Napisano 21 Październik 2011 Share Napisano 21 Październik 2011 Witam.W sobotę tradycyjnie nie mogę,gdyż zagonili mnie do pracy,lecz w niedzielę napewno gdzieś wyskoczę.luklen jak chcesz to gdzieś wyskoczyc to sprawdź swoje pw.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 1 Listopad 2011 Share Napisano 1 Listopad 2011 A czw, pt lub sb ktos, cos, gdzies sie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 1 Listopad 2011 Share Napisano 1 Listopad 2011 Witam.Wybieram się ,ale dopiero w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 Witam,sa jakieś plany na rejon wschodniej małopolski w okresie 11-13.11 ?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 No ja jutro jadę ,ale na północ od Krakowa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 11 Listopad 2011 Share Napisano 11 Listopad 2011 Nie brzmiało jak propozycja,ale temat jest otwarty.W niedzielę prawdopodobnie też jadę na jurę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 11 Listopad 2011 Share Napisano 11 Listopad 2011 Hej Harry a co z sobota, tak się składa że jestem jutro w kraku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 Witam godefroy.No ja w sobotę nie bardzo mogę chodź mam wolne,ale muszę trochę popracować w domu przykro mi ,może kiedyś gdzieś razem wyskoczymy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Witam kolegów z Krakowa i okolicy, czy aby nie pomarliście przez te mrozy.Nic się tu widzę nie dzieje,zarosło,więc musiałem omieść pajęczyny.Rajtar, Peterpan,Sidzok co jest z wami żyjecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Cześć Harry! trochę mnie zmroziło ale cały czas myślę o roztopach , wg prognoz( wiarygodnych) to nie ma szans na poważne ocieplenie przed końcem lutego , więc zostaje studiowanie mapek,szukanie miejscówek..wszystko co się może przydać na wiosenne wypady drobnicowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Witam.Nie wynieniłem tu reszty kolegów z postu za co z góry przepraszam i pozdrawiam.Rajtar no trzeba będzie niestety chyba poczekać do marca z tymi roztopami.Masz już jakieś miejscówki godne uwagi?.No na takie mrozy dobra lektura w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Harry...czytam , czytam , czytam poza tym z moim piesem" odwiedzamy różne ciekawe miejsca - tak w obrębie 100 km , i jest kilka ciekawych miejsc a i miejscowi obiecali ,ze z ich strony mamy luzik.pozdrawiam kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Bardzo mnie to cieszy to co piszesz.Będzie trzeba tam skoczyć ,skoro miejscowi dobrodzieje są tacy przychylni. Ja też ostatnie czasy zakupiłem parę lektur więc czytam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 WitamApropo literatury, księgarnia odkrywcy polecała niedawno ową publikację. Naprawdę kawał świetnej książki - polecam.Jak tylko zidentyfikuję miejscówki dam oczywiście znać - ok. 30km od Krakowa, wkońcu by się przydało poznać kopaczy :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Będzie miło kolego sHarky.W ubiegłym roku jakoś nie dane nam było się spotkać na wspólnym kopaniu,ale wierzę że w tym roku będzie innaczej.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Witaj brudnyharry! żyjemy:) ale zima daje w 4litery:/ więc narazie spokój pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Witam.A to też ciekawe opracowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 trochę nie wyraźne przepraszam,ale można się domysleć.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Kolego brudnyharry na jakim sprzęcie śmigasz? Daleko od Krk stacjonujesz? :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Kolego sHarky kwateruje 20km na północ od Krakowa tj.okolice Ojcowa :).Śmigam z x-terrą 705.A ty jaki masz sprzęcik.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 No to ładnie. U mnie pierwszy był Armand PROSPECTOR następnie PROxima i śmigam na niej do dzisiaj, wersja 3.0 A tak typowo w praktyce to x-terra jednak bije zasięgami proxime?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Nie powiedziałbym że bije ,proxime też posiadałem i jakieś różnicy wielkiej w zasięgu nie zauważyłem,bo w ergonomi już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 kolego sharky posiadasz gg lub coś w tym rodzaju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Proszę Cie bardzo Kolego :) - 10392787. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Dzięki sHarky.Odezwę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.