Skocz do zawartości

kopanie w krakowie

jacekpluszak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z Harrym ustaliłem dziś, że w niedzielę ruszamy z Huty o 7 rano. Kierunek Brzesko, lokalizacja szczegółowa do uzgodnienia po drodze. Jest w czym wybierać. 2 miejsca w aucie jeszcze są.
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
brakło towarzystwa, więc wykopki zamieniły się w grzybobranie. Mimo chłodu ostatnie deszcze pomogły i zrobiłem 4 słoiki półlitrowe. Miejscówki czekają...
Napisano
Witam .Jeszcze niewiem dokładnie ,ale prawdopodobnie w niedziele uderzę na Pilice i okolice,jak prawie zawsze.No chyba że pojawią się jakieś propozycję bądź odpukać nie spodziewane przeszkody, które uniemożliwią wyjazd w teren.Pozdrawiam
Napisano
godefroy, skąd jesteś i jakie okolice badasz?
Srodę widziałbym tak: jedziemy powiedzmy o 7 rano i ustalamy miejscówkę w drodze. Może być 1 wojna (Kol Sidzok potwierdzi, że jest co i gdzie szukać), może być wrześniowa rozbrajanka (trudna bo już przekopana ale może jeszcze zaskoczyć), ew kilkadziesiąt ha pól. Czas kopania no limit, może być do szarówki. Tak jak Jacek pisał, 2 miejsca w aucie są.
Napisano
Witam.W tygodniu pracuje,więc jak dla mnie odpada,ale weekend jak najbardziej ,a juz niedziela w szczególności.Peterpan,no nie wypalił nam ostatnio wypadzik,ale liczę że uda nam się wyskoczyć ekipą w jakiś weekend.Pozdrawiam
Napisano

Witam Jacku,
pogoda dopisała i wyskoczyło parę drobiazgów, nic specjalnego, ale miło się kopało bo było mało polmosow :P
Kopałem na zachód od miasta, lokacje bez specjalnych fajerwerków historycznych, chociaż ...kto to wie.
pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie