peterpan Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 Z Harrym ustaliłem dziś, że w niedzielę ruszamy z Huty o 7 rano. Kierunek Brzesko, lokalizacja szczegółowa do uzgodnienia po drodze. Jest w czym wybierać. 2 miejsca w aucie jeszcze są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 wygląda że padnie na wrześniową rozbrajankę. Wyjazd z huty o 7. 2 miejsca w aucie do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 brakło towarzystwa, więc wykopki zamieniły się w grzybobranie. Mimo chłodu ostatnie deszcze pomogły i zrobiłem 4 słoiki półlitrowe. Miejscówki czekają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 witam,czy ktoś planuje jakiś wypad na bieżący weekend?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 14 Październik 2011 Autor Share Napisano 14 Październik 2011 no z tego co wiem to nic o tym nie wiem ;)a coś planujesz? coś konkretnego masz na uwadze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Witam .Jeszcze niewiem dokładnie ,ale prawdopodobnie w niedziele uderzę na Pilice i okolice,jak prawie zawsze.No chyba że pojawią się jakieś propozycję bądź odpukać nie spodziewane przeszkody, które uniemożliwią wyjazd w teren.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Witam my jutro rano w okolicach Pilicy jestesmy.Potem na Ogrodzieniec wyskoczymy jak co to pisz brudnyhary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 14 Październik 2011 Autor Share Napisano 14 Październik 2011 środa... 2 miejsca wolne ...I WŚ - okolice Brzeska ...kto ma ochotę , sprawną wykrywkę i dobrą saperkę mile widziany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Jutro z rana uderzam w okolice Bochni, na mały relaksacyjny rekonesans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 godefroy, skąd jesteś i jakie okolice badasz? Srodę widziałbym tak: jedziemy powiedzmy o 7 rano i ustalamy miejscówkę w drodze. Może być 1 wojna (Kol Sidzok potwierdzi, że jest co i gdzie szukać), może być wrześniowa rozbrajanka (trudna bo już przekopana ale może jeszcze zaskoczyć), ew kilkadziesiąt ha pól. Czas kopania no limit, może być do szarówki. Tak jak Jacek pisał, 2 miejsca w aucie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 Witam.W tygodniu pracuje,więc jak dla mnie odpada,ale weekend jak najbardziej ,a juz niedziela w szczególności.Peterpan,no nie wypalił nam ostatnio wypadzik,ale liczę że uda nam się wyskoczyć ekipą w jakiś weekend.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 witam,miezkam w Bochni a pracuje w Brzesku, w ciągu tygodnia pracuje irano nie ma szans na wykrywke przynajmniej do 16, weekendy są do zaplanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 A więc jutro uderzam na Pilicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 15 Październik 2011 Autor Share Napisano 15 Październik 2011 godferoy , no i jak ? gdzie kopałeś w Bochni i jak poszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Witam Jacku, pogoda dopisała i wyskoczyło parę drobiazgów, nic specjalnego, ale miło się kopało bo było mało polmosow :PKopałem na zachód od miasta, lokacje bez specjalnych fajerwerków historycznych, chociaż ...kto to wie.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 16 Październik 2011 Autor Share Napisano 16 Październik 2011 całkiem ładne fanty, można jeszcze tej jesieni gdzieś razem wyskoczyć , z tego co wiem paru kolegów też będzie chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 ok, jak będziecie mieć jakiś termin dajcie znaćPzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 17 Październik 2011 Autor Share Napisano 17 Październik 2011 nie ma problemu. Trzymaj się godefroy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Witam.Pewnie że można.Nie wszystkie pola są obsiane,także jeszcze mozna spróbować swoich sił przed zimą.Jacku pamiętaj o mnie w listopadzie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 17 Październik 2011 Autor Share Napisano 17 Październik 2011 Harry , pewnie ,że pamiętam i po 17.11 razem z Piotrkiem i kimś jeszcze wyruszmy na drobnicę.Eh , nie mogę się doczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Chętnie wybrałbym się z wami w środę,ale jak sam wiesz w tygodniu ja nie dam rady,zatem życze powodzenia.ps.Zakupiłeś już przęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 17 Październik 2011 Autor Share Napisano 17 Październik 2011 tak , omegę nabyłem z cewką 11...powoli się dogadujemy;), chociaż po delcie łatwiej nam się gada;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mescalero Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Jura rejon Pilicy w sobotę, ktoś reflektuje mianowicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 21 Październik 2011 Share Napisano 21 Październik 2011 Ja ja mescalero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luklen Napisano 21 Październik 2011 Share Napisano 21 Październik 2011 WitamJeśli była by możliwość dołączenia się na jakiś wypad za Krakówprosiłbym o wiadomość na PW Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.