badshark5 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badshark5 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badshark5 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 desant też był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 Desant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Ale teraz żałuję tego że po Falaise pojechałem do domu - chciałem obejrzeć siatkę, i teraz jestem podwójnie zły - nie zobaczyłem desantu i polska przegrała z Rosją 1:3 :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Oczywiście Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 Impreza jest super, najlepsza w Polsce:)) Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 23:22 09-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 I jeszcze przyuważyłem jeden rzucający się w oczy błąd - ułani w wz.26 - to plaga,jak nie ma kasy na wz.15 chyba lepiej na razie w czapce jeździć niż na siłę kupować wz.26 - taka moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 To jeszcze zwróć uwagę na stronę nieprzyjacielską.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Nie przyglądałem się Niemcom, ale miałem wrażenie że było więcej SS niż WH - jakoś tak ten kamuflaż (jak się nie mylę to liść dębu) wpadał mi w oczy, głównie spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Hetzer to chyba ta sama wydmuszka co rok temu tylko przemalowana"Hetzer dziś hasał po małej arenie".Podczas ataku na polskie pozycje zniszczył Su-57.I potem sam oberwał.;)- :) no to bardzo sympatycznie nic tak nie cieszy jak kolejny uruchomiony pojazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekaes Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 http://dobroni.pl/rekonstrukcje,strefa-militarna-2011-w-podrzeczu-pierwsze-fotki-i-filmy,7652fotki i filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 A właśnie. Nie wiem co to za grupa, ale pomysł na dioramę rewelacyjny. Chylę czoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 Ale pan był dobrze wyposażony, piat, bren, sten mk. 5, w kącie stoją nieznane mi trunki - ale chyba mu spadochron zabrali - bo nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 Zlot był super, troszku większy jak Boryszyn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 W imieniu SRH AA7 pragne serdecznie podziękować:1. Panzerprojekt Grzegorz Klimczak i OLO za mozliwość ujeżdżenia Kota2. Kolekcji Ares panów Kęszyckich za Paka 40....3. Kubie pilotowi za mieszanie powietrza...Przepraszamy za mało widowiskowy pokaz kota, ale pękła tarcza sprzęgła. i tylko szybka pomoc chor. Zaśki i mistrzostwo Jacka Z J.K.P w Swiebodzinie pozwoliły na jej przemieszczanie się. a wjazd na lawete ( film wkrótce) bez sprzęgła po 1 klepce do przodu... mistrzostwo świata. Już wiadomo po co jest rowek w d...e.... żeby pot odprowadzał :DImpreza przednia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sPEeee6kgek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 a ta niby panterka to co i skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 a stąd:http://www.odkrywca.pl/czolgi-nadciagaja,638923.html#638923 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 Jak na spadochroniarza, ten pan ma bardzo sluszne rozmiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpg22 Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 Fotki z otwarcia Strefy": http://www.gostyn24.pl/Strefa_Militarna_2011_oficjalnie,17456.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 Na innym forum znalazłem jeszcze taką relacjęhttps://picasaweb.google.com/michal.lipka2/Gostyn?authkey=Gv1sRgCIy4oKyS4ZD_AQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Mam pytanie (zarazem wielką prośbę!) czy ktoś ma może dobre zdjęcie stojących koło siebie wszystkich polskich! SU-57 ?Byłbym za nie bardzo wdzięczny! To super iż odtworzono oddział tych dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.