41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Proponuję aby, oprócz, oczywistej, rzeczywistości : Kartoniki". Ustanowić też , nagrody.Pomijając Modów"./Oni już nagrodzeni/.Tak myślę o gwiazdce przy nicku, kolory żółta, zielona i czerwona, odpadają z przyczyn polityczno - regulaminowych", ale zostaje błękitna, i nimi uhonorować, osoby zasłużone dla FORUM;Moje ypy", tak na gorąco :Patron AJońcaK.GebhardKopijnikbjarKolejność losowa.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Tak jak rozmawialiśmy...Tylko nie wiem, czy się za ęczowe" nie obrażą :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Dobra, niech będzie czarna, ponoć w Japonii, /którą budujemy/ to kolor nadzieji!Reszta kolorów, jest raczej, podpadnięta", Tfu", o różowym, to strach się bać myśleć!gw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Ja tam nic nie mówię, ale wybrałbym również Kolegę Karabina". Ma gościu konkretne posty i dobre pomysły.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Chociaż czasem zdarza mu się przekroczyć granice palcem u nogi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Czytając niektóre posty,już samą nagrodą jest brak batona przy nicku..Ciężko wybrać cztery osoby,mamy huka100,Voraxa,zukuriego,bjara,bodzia we Wrześniu,strażnika tyfusa,Viska i jego waciak i sporo osób które wnoszą sporo wiedzy na forum,wstrzymam się od głosowania bo wybierając tylko 4osoby krzywdziłbym pozostałych którym chciałbym podziękować/nagrodzić:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:23 01-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Mordo Ty moja... Masz racje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Ależ Drogi Hebda, chciałem to umieścić na Nadgłównym", ale monitora mi zabrakło, poszedłem na główny, to Yeti mnie wygonił na HP.A Ty mnie, sugerujesz asstrieliat", pocziemu, ne znaju, jasny Pan. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Dobrze, pożartowaliśmy, ale teraz poważnie , zasada; niech każdy, przedstawi , czterech /propozycja/, kandydatów.i zobaczymy co wyniknie.O powagę , Upraszam.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Woodhaven huk100Patron bjarKolejność przypadkowa.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 OK, jako TATA wątku, proponuję, zmianę zasad gry, /troszkę nieetycznie/, ale może tak; staż, głosującego, przyjmijmy: 6-mc. Liczba licznika" nie ma znaczenia, o wybranej Osobie.Tylko, to co dana Osoba , wniosła, na Forum! Czyli Dla Nas.Fakt, cztery to za krótko", może 20-będzie lepiej i prawdziwiej. Tylko co powie Yeti!PS. Yeti ćwicz Exela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 no a co z kolega Ave Danzig ? Ciezko go zaskoczyc jakas łuską czy pociskiem w identyfikacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Myślę, że warto dodać kol. KOPACZ1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Odganiając moda" Hebdę,to było by tak:PatronK. Gebhardkopijnik AcerbjarHuk 100szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Jest tu wielu, kolegów, ale jeszcze,Panowie AJoń. i WM /Woj/,powinni być , poza rankingiem.Przepraszam.Za bardzo ich cenię.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otrong Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Pomysł fajny, może jeszcze jeszcze dawać M" przy moderatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Bardzo dobry pomysł !!! o to moje propozycje :- Huk 100- zukuri- bjar Pewnie kogoś pominąłem jak sobie przypomnę to dopiszę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 to ja dodamHuk100VoraxKopacz1grzegorz brzęczyszczykiewicz ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Odczuwam, że forum zaczyna mijać się z celem, choć przyznać muszę, że są osoby, które dużo wniosły i wnoszą na forum(chwała im za to) ale nie przesadzajmy z niepotrzebnymi pierdołami, bo i tak one nic nie zmienią... Jestem kontrowersyjnym adwersarzem" jak stwierdził wodzu"... i tak niech będzie.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 A moze poza wyróznieniami, które naturalnie dotycza postaci wybitnych, docenimy równiez innych którzy cos tam wnosza?Np na jakims forum widzialem obok licznika postów byl licznik na którym nabite bylo ile razy ktos komus pomógl.Moze w ten sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 stock dobrze prawi, a to o czym piszesz to się sog nazywa czyli głosujesz na kogoś jak ci pomoże i te punkty widać obok licznika im więcej punktów tym ta osoba pomaga innym i widać, że jest pomocna pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 To by było chyba najlepsze wyjście... Automatycznie w zależności od ilości sogów" jedna gwiazdka dwie lub trzy... Ale ilości wciśniętych pomógł" to nie 20 czy 50 ale powiedzmy 100 lub 200 minimum - znaczyło by że naprawdę ktoś coś wnosi na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Jest jeszcze niebezpieczeństwo, że kółka wzajemnej adoracji będą sobie wlepiać sogi, i skutek będzie odwrotny od zamierzonego celu. Wydaje mi się, że ta cała akcja jest zbędna przecież ci co bywają na forum codziennie lub kilkadziesiąt razy dziennie jak ja np. wiedzą kto co potrafi i do kogo z czym można się zwrócić i kto jest na dany team w stanie udzielić rzetelnej informacji.A ktoś nowy po kilku dniach obecności na po wpisach na dane tematy sam oceni i dojrzy kto co potrafi itd. Mówię tutaj oczywiście o osobach najczęściej wypowiadających się na forum, których nicki przewijają się kilkanaście razy dziennie na forum w różnych tematach, począwszy od głównego po przez Id na dołku skończywszy.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Dziekuje za uznanie ale mnie prosze nie nagradzac:)Ja ze swojej strony wybralbym Kopijnika i Zukuriego,dalej moze Huk, Bjar,Tyfus?.To takie pierwsze skojarzenia.Sigis tez sporo sie udziela moze i jego warto by bylo wziasc pod uwage.Wybralbym takze Totala ale on chyba ostatnio wypadl z konkursu.Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 może poza wyróżnieniami, które naturalnie dotyczą postaci wybitnych"Należało by najpierw w takim układzie określić kto to jest postać wybitna", i w jakich kategoriach będziemy to rozpatrywać. Wszak wybitność nie dla każdego może oznaczać to samo. Najwięcej wątpliwości budzi jednak określenie wiele wnosić do forum". pozdrawiama tak już przy okazji - shadowN ;)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 02:31 02-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.