Skocz do zawartości

Taka nieśmiała propozycja.

41pp

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję aby, oprócz, oczywistej, rzeczywistości : Kartoniki". Ustanowić też , nagrody.
Pomijając Modów"./Oni już nagrodzeni/.
Tak myślę o gwiazdce przy nicku, kolory żółta, zielona i czerwona, odpadają z przyczyn polityczno - regulaminowych", ale zostaje błękitna,
i nimi uhonorować, osoby zasłużone dla FORUM;

Moje ypy", tak na gorąco :

Patron
AJońca
K.Gebhard
Kopijnik
bjar

Kolejność losowa.
gmv

• Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Dobra, niech będzie czarna, ponoć w Japonii, /którą budujemy/ to kolor nadzieji!
Reszta kolorów, jest raczej, podpadnięta", Tfu", o różowym, to strach się bać myśleć!
gw

Czytając niektóre posty,już samą nagrodą jest brak batona przy nicku..

Ciężko wybrać cztery osoby,mamy huka100,Voraxa,zukuriego,bjara,bodzia we Wrześniu,strażnika tyfusa,Viska i jego waciak i sporo osób które wnoszą sporo wiedzy na forum,wstrzymam się od głosowania bo wybierając tylko 4osoby krzywdziłbym pozostałych którym chciałbym podziękować/nagrodzić:)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:23 01-07-2011

Ależ Drogi Hebda, chciałem to umieścić na Nadgłównym", ale monitora mi zabrakło, poszedłem na główny, to Yeti mnie wygonił na HP.
A Ty mnie, sugerujesz asstrieliat", pocziemu, ne znaju, jasny Pan. ?

OK, jako TATA wątku, proponuję, zmianę zasad gry, /troszkę nieetycznie/, ale może tak;
staż, głosującego, przyjmijmy: 6-mc.
Liczba licznika" nie ma znaczenia, o wybranej Osobie.
Tylko, to co dana Osoba , wniosła, na Forum! Czyli Dla Nas.
Fakt, cztery to za krótko", może 20-będzie lepiej i prawdziwiej.
Tylko co powie Yeti!
PS. Yeti ćwicz Exela

Odczuwam, że forum zaczyna mijać się z celem, choć przyznać muszę, że są osoby, które dużo wniosły i wnoszą na forum(chwała im za to) ale nie przesadzajmy z niepotrzebnymi pierdołami, bo i tak one nic nie zmienią...

Jestem kontrowersyjnym adwersarzem" jak stwierdził wodzu"... i tak niech będzie.pozdr

A moze poza wyróznieniami, które naturalnie dotycza postaci wybitnych, docenimy równiez innych którzy cos tam wnosza?Np na jakims forum widzialem obok licznika postów byl licznik na którym nabite bylo ile razy ktos komus pomógl.Moze w ten sposób?

To by było chyba najlepsze wyjście... Automatycznie w zależności od ilości sogów" jedna gwiazdka dwie lub trzy... Ale ilości wciśniętych pomógł" to nie 20 czy 50 ale powiedzmy 100 lub 200 minimum - znaczyło by że naprawdę ktoś coś wnosi na forum...

Jest jeszcze niebezpieczeństwo, że kółka wzajemnej adoracji będą sobie wlepiać sogi, i skutek będzie odwrotny od zamierzonego celu. Wydaje mi się, że ta cała akcja jest zbędna przecież ci co bywają na forum codziennie lub kilkadziesiąt razy dziennie jak ja np. wiedzą kto co potrafi i do kogo z czym można się zwrócić i kto jest na dany team w stanie udzielić rzetelnej informacji.

A ktoś nowy po kilku dniach obecności na po wpisach na dane tematy sam oceni i dojrzy kto co potrafi itd. Mówię tutaj oczywiście o osobach najczęściej wypowiadających się na forum, których nicki przewijają się kilkanaście razy dziennie na forum w różnych tematach, począwszy od głównego po przez Id na dołku skończywszy.

pozdro!

Dziekuje za uznanie ale mnie prosze nie nagradzac:)

Ja ze swojej strony wybralbym Kopijnika i Zukuriego,dalej moze Huk, Bjar,Tyfus?.
To takie pierwsze skojarzenia.
Sigis tez sporo sie udziela moze i jego warto by bylo wziasc pod uwage.
Wybralbym takze Totala ale on chyba ostatnio wypadl z konkursu.
Pozdrawiam Vorax

może poza wyróżnieniami, które naturalnie dotyczą postaci wybitnych"

Należało by najpierw w takim układzie określić kto to jest postać wybitna", i w jakich kategoriach będziemy to rozpatrywać. Wszak wybitność nie dla każdego może oznaczać to samo. Najwięcej wątpliwości budzi jednak określenie wiele wnosić do forum".

pozdrawiam

a tak już przy okazji - shadowN ;)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 02:31 02-07-2011

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie