karabin Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Ave Danzig, vis1939, zukuri,Woodhaven (kolejność losowa) Wymienieni koledzy posiadają sporą wiedzę w różnych dziedzinach mnie interesujących i wiele mi pomogli.Grzechem byłoby nie nadmienić że A.D.ma najbardziej odpowiedzialną robotę w dziale id ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 chyba kolejny wątek umrze śmiercią naturalną.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Na to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 ...Płomień rozgryzie malowane dzieje, skarby mieczowi spustoszą złodzieje, pieśń ujdzie cało...to tak - w temacie relacji zaduszki" - ordery"oznaczenie Autorów Pieśni - dla Pieśni - jest mało ważne...Czyli Grzegorzu - sama świadomość że można wpaść na kawę" - jest wystarczającą wartością...Pozdrawiam Autorów Link to comment Share on other sites More sharing options...
41pp Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 Kopi, Ty chyba , największy romantyk, na Forum, zaraz po mnie i oczywiście, po Adamkusie Mickiewicziusie, ponoć siedmio /świecowy/, tak twierdzi Juliusz - Wieszcz, wynalazca, słynnych iałych kołnierzyków" i grabarz" Aganemnona.O F. Chopinie, nie wspomnę, Ogińskiego też odpuszczę, choć jego Polonez, ako, sierdcie szczipatielnoje" - tiem.Wolę Norwida!Przepraszam za OT.Winien kopi2 , za celową prowokancje". Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro75 Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 No i umarło !!! A szkoda bo pomysł był b.dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.