Skocz do zawartości

co kupic...

ryonen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
pewnie nie jeden, tej tresci temat pokazał sie tutaj. Ale zawsze cos nowego można sie dowiedzieć, gdyż udzielający sie, sa z każda godziną bogatsi w doświadczenie. przejrzałem kilkanaście postów ale mimo to postanowiłem założyć poraz pewnie setny ;p. mam 1500 pln. interesuje mnie okres hisoryczny od czasów rozbiorowych do I wojny swiatowej. wiec zwiazane z tym wszelki militaryzm. dziekuje za pomoc irzetelne odpowiedzi. xxx
Napisano
zacznij od siebie
co sam osobiście wyniosłeś z tych postów które przejrzałeś
który z podanych tam wykrywaczy obejrzałeś w necie i ci przypadł do gustu
Napisano
A na początek zacznij od kodeksu poszukiwacza:) obejrzyj ostatnie tematy na formum głównym dotyczące rzeczy jakie można znaleźć i co mogą zrobić, a jesli nie przeraziło cię to i nadal chcesz popracować z wykrywką to określ się czy chcesz szukać drobnych rzeczy czy znacznie większych.
Napisano
Czyżbyś chciał zrobić mi psychoanalizę?? Napieraj!!!
Walnij jeszcze tarota i numerologię,aha i szóstkę w totka poproszę ale pewniaka.
A co do postu, niech kolega Ryonen sobie poczyta popatrzy a ty kolego Yeti popieraj taką inicjatywę, bo ostatnio pisaliśmy grzmieliśmy- więc to są efekty, no ale jesli nie odpowiada taka forma doradzania więc cos tam sam wymyśl i sam edukuj i wychowuj dobre pokolenie wytrawnych poszukiwaczy (znaczy daj przykład).
Wracając do tematu na allegro jest garrett AT nowy wynalazek w cenie z przesyłką 1620PLN (używany) http://allegro.pl/wykrywacz-metali-garrett-at-pro-sluchawki-i1637195364.html a ciut wyżej wna forum masz rozmowę dot właśnie takiego.
Napisano
@ talgo
przeglądam to forum od dłuższego czasu, czytam wasze posty i wczoraj postanowiłem sie zalogować i podejmować tematy. czytałem o white' ach fischer'ach i garrett'ach. oglądałęm filmy (sam kiedys posiadałem jakis relikt przeszłosci, jezeli go znajde podziele sie fotką ;p)
@ fuks_ag
okres zaborów i drogi do wyzwolenia zwiazany jest z militariami ale i monetki można wygrzebać. wiec chętnie widział bym u siebie taki sprzęt.

Liczę na wasze opinię dni użytkowania wielu marek wykrywaczy, a i myślę że nie tylko mnie się to przyda. Wy macie doświatczenie. Proszę piszcie wasze zdanie odnośnie konkretnego sprzętu Ale nie sprzeczajcie się. DZiękuje serdecznie
Napisano
witajcie:)
ja mam 800zł i chciałem kupić jakiś wykrywacz na małe rzeczy typu monetki aby był dobry zasięg...i myślałem nad ace 250 ale nieznam sie i mógłby mi kotś powiedzieć czy jest jakiś lepszy od tego wykrywacza inny wykrywacz w tej cenie?
Pozdrawiam.
Napisano
@Obelix - Fisher F2, albo nieco droższy Teknetics Delta 4000. Obydwa wykrywacze są głębsze od Ace i mają lepszą identyfikację i dyskryminację metali.

Pozdrawiam!
Napisano
Do kolegi ryonen, chcesz dobrej rady? - nie słuchaj dobrych" rad... ;)
A na poważnie do 1500 zł zastanów się również nad Proximą, sprzęt w miarę uniwersalny ma zalety no i wady jak każdy. Jak Ci nie pasuje to może nowy Fisher f4, używany F5 lub jakiś Minelab. Na początek i tak Cię czeka trochę nauki, obsłuchania się ze sprzętem, może i rozczarowania.
I najważniejsze śpiesz się śpiesz bo już niedługo niedużo zostanie do wykopania. Życzę owocnych miejscówek...
  • 2 weeks later...
Napisano
ja także szukam wykrywacza ( jestem początkujący ) także liczę na dobrą radę - mogę przeznaczyć 2-2,5 tyś zł ( więcej żona by mnie ......;-) udusiła )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie