CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Witam, oto moja kolekcja którą uzbierałem bez wykrywacza. Większość rzeczy to PRL o ile nie wszystkie, niestety nie mogę zafundować sobie wykrywacza więc mam tylko to co znajdę lub dostanę od znajomych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 czekamy kolego,ja tez mam dużo rzeczy które dostałem od znajomych i nie tylko ty nie możesz mieć lepszej wykrywki czy też jakiejkolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Ja nigdy wykrywacza w rękach nie miałem, co mi nie przeszkadza w rozwijaniu hobby i mojej kolekcji - fakt większość to umudurowanie z okresu PRL jak i późniejsze wyrzucone wrzucone" z armii, ale rozmawiam z ludzim i tak trafiłem na fajne miejsce do kopania (sporo kul i łusek), a do tego czasami przypadkiem coś wpadnie np. Przypadkiem wpadła mi odznaka NSDAP, no i poznanie dalekiej rodziny, która miała w stodole hełm M42 i maskę GM-38. Wykrywacz to nie wszystko, ale zawsze fajnie go mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Przepraszam za jakość zdjęć ale robiona telefonem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 3. Łuska beż żadnych bić ze zbitą spłonką oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Gratulacje CarlieP! Tak trzymaj!Bardzo ładny nóż. To polski wz55? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 4. Tak to Polski nóż szturmowy wz. 55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 No i powojenny Polski kanister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielka Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Bardzo fajne rzeczy znalezione bez wykrywacza, gratuluje życzę szczecią i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 A czy regulamin tego zabrania ? Jeśli nie to po co się napinacie? Jego wątek i co chce to pokazuje.Moja rada nie pasi nie zaglądać , nie ma chłopak wykrywki ale ma pasję lepsze to niż picie i rozróby .Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabcio Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Interesuje mnie ten kanister, mogę zdobyć podobny, tylko 5 litrowy i nie wiem czy warto się o niego targować ... jest to kanister wojskowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 CharliP, ja też zbierałem na początku starocie bez wykrywki, w końcu kupiłem wymarzony sprzęt, teraz i kopię i zbieram po ludziach pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 kanister nie jest wojskowy tylko cywilny z okresu kwiecistego PRL'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Też tak zaczynałem, fanty niczego sobie, powodzenia!pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Ja zaczynałem od kilku łusek kto ciekawszy może poszukać fotka gdzieś zapewne jest:P a później kupiłem jabelkaPozdrawiam:XaXers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 może się czepiam ale po jakiego grzyba przywlokłeś kanister z Prl u do domu? chyba że był potrzebny ci do paliwa, w sytuacji kiedy na złomach walają się kanisterki wh i usa to nie jest dla mnie logiczne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Kobieras, 50 lat temu niezłe fanty walały sie dosłownie wszędzie. Za 50 to i taki karnisterek z PRL to będzie gratka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 6 Maj 2011 Autor Share Napisano 6 Maj 2011 Kanister leży w domu odkąd pamiętam więc zrobiłem fotkę... a co do złomów to u mnie na skupie nic nie ma, byłem dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdik35 Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 Kobieras walają się" przesadziłeś chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.