CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Witam, oto moja kolekcja którą uzbierałem bez wykrywacza. Większość rzeczy to PRL o ile nie wszystkie, niestety nie mogę zafundować sobie wykrywacza więc mam tylko to co znajdę lub dostanę od znajomych. Pozdrawiam
czarek100 Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 czekamy kolego,ja tez mam dużo rzeczy które dostałem od znajomych i nie tylko ty nie możesz mieć lepszej wykrywki czy też jakiejkolwiek.
ktos451 Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Ja nigdy wykrywacza w rękach nie miałem, co mi nie przeszkadza w rozwijaniu hobby i mojej kolekcji - fakt większość to umudurowanie z okresu PRL jak i późniejsze wyrzucone wrzucone" z armii, ale rozmawiam z ludzim i tak trafiłem na fajne miejsce do kopania (sporo kul i łusek), a do tego czasami przypadkiem coś wpadnie np. Przypadkiem wpadła mi odznaka NSDAP, no i poznanie dalekiej rodziny, która miała w stodole hełm M42 i maskę GM-38. Wykrywacz to nie wszystko, ale zawsze fajnie go mieć.
CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Przepraszam za jakość zdjęć ale robiona telefonem..
CharlieP Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 3. Łuska beż żadnych bić ze zbitą spłonką oczywiście.
dimmu66 Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Gratulacje CarlieP! Tak trzymaj!Bardzo ładny nóż. To polski wz55?
danielka Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Bardzo fajne rzeczy znalezione bez wykrywacza, gratuluje życzę szczecią i pozdrawiam.
Tradytor Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 A czy regulamin tego zabrania ? Jeśli nie to po co się napinacie? Jego wątek i co chce to pokazuje.Moja rada nie pasi nie zaglądać , nie ma chłopak wykrywki ale ma pasję lepsze to niż picie i rozróby .Pzdr
Gabcio Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Interesuje mnie ten kanister, mogę zdobyć podobny, tylko 5 litrowy i nie wiem czy warto się o niego targować ... jest to kanister wojskowy ?
morfeusz27 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 CharliP, ja też zbierałem na początku starocie bez wykrywki, w końcu kupiłem wymarzony sprzęt, teraz i kopię i zbieram po ludziach pzdr
janczar Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 kanister nie jest wojskowy tylko cywilny z okresu kwiecistego PRL'u
Kamil1994 Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 Też tak zaczynałem, fanty niczego sobie, powodzenia!pozdro.
XaXers Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 Ja zaczynałem od kilku łusek kto ciekawszy może poszukać fotka gdzieś zapewne jest:P a później kupiłem jabelkaPozdrawiam:XaXers
Kobieras39 Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 może się czepiam ale po jakiego grzyba przywlokłeś kanister z Prl u do domu? chyba że był potrzebny ci do paliwa, w sytuacji kiedy na złomach walają się kanisterki wh i usa to nie jest dla mnie logiczne;)
maciek422 Napisano 6 Maj 2011 Napisano 6 Maj 2011 Kobieras, 50 lat temu niezłe fanty walały sie dosłownie wszędzie. Za 50 to i taki karnisterek z PRL to będzie gratka.
CharlieP Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 Kanister leży w domu odkąd pamiętam więc zrobiłem fotkę... a co do złomów to u mnie na skupie nic nie ma, byłem dzisiaj.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.