Skocz do zawartości

Skromna kolekcja bez wykrywki...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, oto moja kolekcja którą uzbierałem bez wykrywacza. Większość rzeczy to PRL o ile nie wszystkie, niestety nie mogę zafundować sobie wykrywacza więc mam tylko to co znajdę lub dostanę od znajomych. Pozdrawiam
Napisano
czekamy kolego,ja tez mam dużo rzeczy które dostałem od znajomych i nie tylko ty nie możesz mieć lepszej wykrywki czy też jakiejkolwiek.
Napisano
Ja nigdy wykrywacza w rękach nie miałem, co mi nie przeszkadza w rozwijaniu hobby i mojej kolekcji - fakt większość to umudurowanie z okresu PRL jak i późniejsze wyrzucone wrzucone" z armii, ale rozmawiam z ludzim i tak trafiłem na fajne miejsce do kopania (sporo kul i łusek), a do tego czasami przypadkiem coś wpadnie np. Przypadkiem wpadła mi odznaka NSDAP, no i poznanie dalekiej rodziny, która miała w stodole hełm M42 i maskę GM-38. Wykrywacz to nie wszystko, ale zawsze fajnie go mieć.
Napisano
A czy regulamin tego zabrania ? Jeśli nie to po co się napinacie? Jego wątek i co chce to pokazuje.Moja rada nie pasi nie zaglądać , nie ma chłopak wykrywki ale ma pasję lepsze to niż picie i rozróby .Pzdr
Napisano
Interesuje mnie ten kanister, mogę zdobyć podobny, tylko 5 litrowy i nie wiem czy warto się o niego targować ... jest to kanister wojskowy ?
Napisano
Ja zaczynałem od kilku łusek kto ciekawszy może poszukać fotka gdzieś zapewne jest:P a później kupiłem jabelka

Pozdrawiam:XaXers
Napisano
może się czepiam ale po jakiego grzyba przywlokłeś kanister z Prl u do domu? chyba że był potrzebny ci do paliwa, w sytuacji kiedy na złomach walają się kanisterki wh i usa to nie jest dla mnie logiczne;)
Napisano
Kanister leży w domu odkąd pamiętam więc zrobiłem fotkę... a co do złomów to u mnie na skupie nic nie ma, byłem dzisiaj.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie