Skocz do zawartości

Skromna kolekcja bez wykrywki...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, oto moja kolekcja którą uzbierałem bez wykrywacza. Większość rzeczy to PRL o ile nie wszystkie, niestety nie mogę zafundować sobie wykrywacza więc mam tylko to co znajdę lub dostanę od znajomych. Pozdrawiam

Ja nigdy wykrywacza w rękach nie miałem, co mi nie przeszkadza w rozwijaniu hobby i mojej kolekcji - fakt większość to umudurowanie z okresu PRL jak i późniejsze wyrzucone wrzucone" z armii, ale rozmawiam z ludzim i tak trafiłem na fajne miejsce do kopania (sporo kul i łusek), a do tego czasami przypadkiem coś wpadnie np. Przypadkiem wpadła mi odznaka NSDAP, no i poznanie dalekiej rodziny, która miała w stodole hełm M42 i maskę GM-38. Wykrywacz to nie wszystko, ale zawsze fajnie go mieć.

A czy regulamin tego zabrania ? Jeśli nie to po co się napinacie? Jego wątek i co chce to pokazuje.Moja rada nie pasi nie zaglądać , nie ma chłopak wykrywki ale ma pasję lepsze to niż picie i rozróby .Pzdr

może się czepiam ale po jakiego grzyba przywlokłeś kanister z Prl u do domu? chyba że był potrzebny ci do paliwa, w sytuacji kiedy na złomach walają się kanisterki wh i usa to nie jest dla mnie logiczne;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie