vojtaz2 Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Witam, wybieram się tam na kilka dni przed i po. Może się tam spotkamy i napijemy dobrego piwka :) :) No i może Niemców na pasie granicznym odwiedzimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Jak co roku! Górka za namiotem ASP skraj lasu... Jakieś pomysły?Zlot poszukiwaczy przy okazji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Taki Woodstockowy zlot odkrywców, przy okazji skok na Niemcy:) :) Wiem jak już jest w Czechach a nie wiem jak jest w Niemcach:) Ja zawsze parkuje auto na dole nie daleko pasażu handlowego przy głównej alei prowadzącej na górkę do ASP. możemy się spotkać wcześniej i zorganizować swoje obozowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Oczywiście obecny, jak co roku. Z ekipą rozbijamy się zawsze w lasku koło namiotu-sklepiku WOŚP. Chętny na spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 W tym roku zamierzam pierwszy raz pojechać. Jak coś to można się spotkać na bajerke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Maj 2011 Autor Share Napisano 4 Maj 2011 Cieszy mnie bardzo że ekipa na Woodstock rośnie :) czekamy na kolejne osoby do ekipy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 trzeba by wymyślić miejsce i czas spotkania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Kloki - Woodstock to za bardzo kulturalna impreza jak na Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikos Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Obecny. Tym bardziej, że w tym roku zagra The Prodigy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Wybieralem sie ale zrezygnowalem.Lista zespolow nie trafila w moje gusta.Predzej chyba bede na Jarocinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 woda stoki to nie lista zepsołów a nic więcej jak społeczność klimatyczna nic tylko tam jechać poznawać inny wymiar... zepsoły to w radio moszna posłukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Jadę dla ludzi i się spotkamy w swoim małym światku tworząc inny świat taki jak odkrywcy ludzie Innie wymiarowi mamy swóje światki ja się na to piszę na takie spotkanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 też się na razie zastanawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 Witam, odświeżam temat, piszcie na moje gg: 35439493.Ja chcę być od 1 sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 A bedzie ktos na Seven festival w Węgorzewie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 Na 100% będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 Kiedyś Woodstock dało się objechać, ale odkąd widywało się tam panienki w szpilach i co rusz jakieś dresy z okolicznych miejscowości szukały problemów, mocno stracił w moich oczach.od 2007 roku festiwal odwiedza masa złodziei, głównie nastoletnie kozaki" z okolicznych wiosek i miasteczek (w 1. noc festiwalu `07 złapaliśmy chyba z czterech szabrujących namioty), w zasadzie od każdego znajomego kto był słyszało się o jakiejś kradzieży i to w biały dzień.Nie mówię tu o sytuacjach kiedy ktoś odchodził od namiotu, tylko o cwaniactwie, przy momencie nieuwagi..Co roku lista zespołów zmienia się na bardziej komercyjną i mniej ciekawą, kiedyś to chociaż można było posłuchać starego dobrego Punka, Ska, Reggae, nawet Bluesa.Teraz hmm.. no cóż..Mam nadzieję że się to zmieni/zmienia na lepsze, bo ostatnimi laty bywało wiele żenujących sytuacji, strach było czasem wieczorem wyjść na deptak koło kramów, bo dresiarze w 20-30 osób wyłapywali mniejsze ekipy w celach ozrywkowych"..Pomylili chyba imprezę z jakimś maydayem itp.W 2006 roku było jeszcze zupełnie inaczej, klimat, muzyka, żywioł..Radzę wziąć do siebie moje słowa :)pozdrawiam.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 Woodstock...Byłem w Żarach w 1999, 2000 i 2001.Działo się ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2011 Cóż czasy się zmieniły i Woodstock się zmienił:) na foto mapka gdzie mnie znajdziecie w kółeczku czerwonym moje auto zielone:) teraz będzie bus mercedes blaszak, nie jadę tylko posłuchać muzyki, ale się spotykamy i wymienimy się opowieściami doświadczeniami, zrobimy grilla i dobrze się zabawimy. Moje gg macie wyżej wymienione, jak coś to cały czas wieczorem jestem na niewidocznym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragain Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 Szef w pracy da mi wolne to będę na pewno.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STYCHU3 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Witam, to będzie mój 13 Woodstockpochodzę z Żar dlatego taka frekwencjaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:50 08-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 w żarach byłem od 99 roku:) później zmienili miejsce na Kostrzyn i do 2005 pracowałem w pokojowym patrolu:) zrobiłem przerwę i jadę dalej :) Moje gg 35439493. cały czas na niewidocznym, piszcie i się umawiajmy na wspólną imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojec Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Witam ,też się wybieram .Mój wigwam będzie we wiosce motocyklowej , jako że jadę swoim VTX-em. Myślę ,że uda mi się znależć zielonego busa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2011 Kolego szukajcie w tym samym miejscu Dużego Mercedesa Blaszaka koloru białego, poprzednika sprintera. a jak nie dojadę busem, to będę w razie w" moim pasatem B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 Oczywiście też się wybieram, bezustannie od '05 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.