vojtaz2 Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Witam, wybieram się tam na kilka dni przed i po. Może się tam spotkamy i napijemy dobrego piwka :) :) No i może Niemców na pasie granicznym odwiedzimy:)
tomciuncio Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Jak co roku! Górka za namiotem ASP skraj lasu... Jakieś pomysły?Zlot poszukiwaczy przy okazji?
vojtaz2 Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Taki Woodstockowy zlot odkrywców, przy okazji skok na Niemcy:) :) Wiem jak już jest w Czechach a nie wiem jak jest w Niemcach:) Ja zawsze parkuje auto na dole nie daleko pasażu handlowego przy głównej alei prowadzącej na górkę do ASP. możemy się spotkać wcześniej i zorganizować swoje obozowisko
Cronos Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Oczywiście obecny, jak co roku. Z ekipą rozbijamy się zawsze w lasku koło namiotu-sklepiku WOŚP. Chętny na spotkanie
kloki Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 W tym roku zamierzam pierwszy raz pojechać. Jak coś to można się spotkać na bajerke
vojtaz2 Napisano 4 Maj 2011 Autor Napisano 4 Maj 2011 Cieszy mnie bardzo że ekipa na Woodstock rośnie :) czekamy na kolejne osoby do ekipy:)
bjar_1 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Kloki - Woodstock to za bardzo kulturalna impreza jak na Ciebie!
Wikos Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Obecny. Tym bardziej, że w tym roku zagra The Prodigy ;)
stock84 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Wybieralem sie ale zrezygnowalem.Lista zespolow nie trafila w moje gusta.Predzej chyba bede na Jarocinie
tomciuncio Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 woda stoki to nie lista zepsołów a nic więcej jak społeczność klimatyczna nic tylko tam jechać poznawać inny wymiar... zepsoły to w radio moszna posłukać
tomciuncio Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Jadę dla ludzi i się spotkamy w swoim małym światku tworząc inny świat taki jak odkrywcy ludzie Innie wymiarowi mamy swóje światki ja się na to piszę na takie spotkanie :)
vojtaz2 Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Napisano 3 Lipiec 2011 Witam, odświeżam temat, piszcie na moje gg: 35439493.Ja chcę być od 1 sierpnia.
shadowN Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 Kiedyś Woodstock dało się objechać, ale odkąd widywało się tam panienki w szpilach i co rusz jakieś dresy z okolicznych miejscowości szukały problemów, mocno stracił w moich oczach.od 2007 roku festiwal odwiedza masa złodziei, głównie nastoletnie kozaki" z okolicznych wiosek i miasteczek (w 1. noc festiwalu `07 złapaliśmy chyba z czterech szabrujących namioty), w zasadzie od każdego znajomego kto był słyszało się o jakiejś kradzieży i to w biały dzień.Nie mówię tu o sytuacjach kiedy ktoś odchodził od namiotu, tylko o cwaniactwie, przy momencie nieuwagi..Co roku lista zespołów zmienia się na bardziej komercyjną i mniej ciekawą, kiedyś to chociaż można było posłuchać starego dobrego Punka, Ska, Reggae, nawet Bluesa.Teraz hmm.. no cóż..Mam nadzieję że się to zmieni/zmienia na lepsze, bo ostatnimi laty bywało wiele żenujących sytuacji, strach było czasem wieczorem wyjść na deptak koło kramów, bo dresiarze w 20-30 osób wyłapywali mniejsze ekipy w celach ozrywkowych"..Pomylili chyba imprezę z jakimś maydayem itp.W 2006 roku było jeszcze zupełnie inaczej, klimat, muzyka, żywioł..Radzę wziąć do siebie moje słowa :)pozdrawiam.pozdrawiam.
Eastlegion Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 Woodstock...Byłem w Żarach w 1999, 2000 i 2001.Działo się ;-P
vojtaz2 Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Napisano 7 Lipiec 2011 Cóż czasy się zmieniły i Woodstock się zmienił:) na foto mapka gdzie mnie znajdziecie w kółeczku czerwonym moje auto zielone:) teraz będzie bus mercedes blaszak, nie jadę tylko posłuchać muzyki, ale się spotykamy i wymienimy się opowieściami doświadczeniami, zrobimy grilla i dobrze się zabawimy. Moje gg macie wyżej wymienione, jak coś to cały czas wieczorem jestem na niewidocznym :)
aragain Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Szef w pracy da mi wolne to będę na pewno.Pozdro
STYCHU3 Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Witam, to będzie mój 13 Woodstockpochodzę z Żar dlatego taka frekwencjaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:50 08-07-2011
vojtaz2 Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Napisano 9 Lipiec 2011 w żarach byłem od 99 roku:) później zmienili miejsce na Kostrzyn i do 2005 pracowałem w pokojowym patrolu:) zrobiłem przerwę i jadę dalej :) Moje gg 35439493. cały czas na niewidocznym, piszcie i się umawiajmy na wspólną imprezę
woojec Napisano 11 Lipiec 2011 Napisano 11 Lipiec 2011 Witam ,też się wybieram .Mój wigwam będzie we wiosce motocyklowej , jako że jadę swoim VTX-em. Myślę ,że uda mi się znależć zielonego busa:)
vojtaz2 Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Napisano 11 Lipiec 2011 Kolego szukajcie w tym samym miejscu Dużego Mercedesa Blaszaka koloru białego, poprzednika sprintera. a jak nie dojadę busem, to będę w razie w" moim pasatem B5
vvarg Napisano 12 Lipiec 2011 Napisano 12 Lipiec 2011 Oczywiście też się wybieram, bezustannie od '05 :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.