Skocz do zawartości

Kto jedzie na Woodstock 2011 do Kostrzyna nad Odrą

vojtaz2

Rekomendowane odpowiedzi

Taki Woodstockowy zlot odkrywców, przy okazji skok na Niemcy:) :) Wiem jak już jest w Czechach a nie wiem jak jest w Niemcach:) Ja zawsze parkuje auto na dole nie daleko pasażu handlowego przy głównej alei prowadzącej na górkę do ASP. możemy się spotkać wcześniej i zorganizować swoje obozowisko

• 1 month later...
Kiedyś Woodstock dało się objechać, ale odkąd widywało się tam panienki w szpilach i co rusz jakieś dresy z okolicznych miejscowości szukały problemów, mocno stracił w moich oczach.

od 2007 roku festiwal odwiedza masa złodziei, głównie nastoletnie kozaki" z okolicznych wiosek i miasteczek (w 1. noc festiwalu `07 złapaliśmy chyba z czterech szabrujących namioty), w zasadzie od każdego znajomego kto był słyszało się o jakiejś kradzieży i to w biały dzień.
Nie mówię tu o sytuacjach kiedy ktoś odchodził od namiotu, tylko o cwaniactwie, przy momencie nieuwagi..

Co roku lista zespołów zmienia się na bardziej komercyjną i mniej ciekawą, kiedyś to chociaż można było posłuchać starego dobrego Punka, Ska, Reggae, nawet Bluesa.
Teraz hmm.. no cóż..

Mam nadzieję że się to zmieni/zmienia na lepsze, bo ostatnimi laty bywało wiele żenujących sytuacji, strach było czasem wieczorem wyjść na deptak koło kramów, bo dresiarze w 20-30 osób wyłapywali mniejsze ekipy w celach ozrywkowych"..
Pomylili chyba imprezę z jakimś maydayem itp.

W 2006 roku było jeszcze zupełnie inaczej, klimat, muzyka, żywioł..

Radzę wziąć do siebie moje słowa :)
pozdrawiam.
pozdrawiam.

Cóż czasy się zmieniły i Woodstock się zmienił:) na foto mapka gdzie mnie znajdziecie w kółeczku czerwonym moje auto zielone:) teraz będzie bus mercedes blaszak, nie jadę tylko posłuchać muzyki, ale się spotykamy i wymienimy się opowieściami doświadczeniami, zrobimy grilla i dobrze się zabawimy.

Moje gg macie wyżej wymienione, jak coś to cały czas wieczorem jestem na niewidocznym :)

w żarach byłem od 99 roku:) później zmienili miejsce na Kostrzyn i do 2005 pracowałem w pokojowym patrolu:) zrobiłem przerwę i jadę dalej :)

Moje gg 35439493. cały czas na niewidocznym, piszcie i się umawiajmy na wspólną imprezę

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie