Penetrator Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Schiessvorschrift Luftwaffe-2http://www.sendspace.com/file/ucn4fpok 44 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Schiessvorschrift L.Dv. 4-4http://www.sendspace.com/file/a8qeadok 54 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Mam taką broszurkę trochę nadgryziona zębem czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Ma162strony i opisane samoloty niemieckie,włoskie/angielskie,USA,sowieckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Przykład str. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Weteran, mam dokładnie taką samą. Miałem najwyżej 10 lat, gdy się do nie dorwałem i z namaszczeniem przeglądałem. Tak zaczynały kształtować się moje zainteresowania, zwłaszcza niemczyzną... ;-)M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Ja mam niestety tylko wersję kieszonkową-10x15 cm-i są tylko niemieckie, włoskie i angielskie samoloty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 ...a stron raptem 128.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Kol.może nie w temacie ale mam jeszcze taką instrukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.