bakos4 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Napisano 31 Marzec 2011 Bardzo proszę o identyfikację, czy to polska oraz z jakiego okresu pochodzi?Dość sfatygowana.
bakos4 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Napisano 31 Marzec 2011 Na okuciach pasków nie widać żadnych bić.
Tanto Napisano 26 Wrzesień 2011 Napisano 26 Wrzesień 2011 Dołączę się do tematu.Mam bardzo podobną torbę, tyle że bardziej zaawansowaną technologicznie ;-) W środku jest kilka kieszonek oznaczonych cyframi, na bocznych patkach zasłaniających wnętrze torby też są kieszonki. W górnej części torby są po bokach dwa skórzane paski, po ich rozpięciu można bardziej otworzyć (rozszerzyć) górną część torby.Wg. wszelkich znaków na niebie i ziemi jest to torba LWP, ale ostatnio zauważyłem że na okuciu paska zamykającego znajduje się bicie B.T.K. VI 1937" Możliwe żeby był to produkt przedwojenny?
vis1939 Napisano 26 Wrzesień 2011 Napisano 26 Wrzesień 2011 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=312862
Tanto Napisano 26 Wrzesień 2011 Napisano 26 Wrzesień 2011 ...i wszystko jasne. Zagadką pozostanie tylko to dlaczego wyszukiwarka nie pokazała mi tamtego tematu :-/Dzięki za pomoc.
Pytanie
bakos4
Bardzo proszę o identyfikację, czy to polska oraz z jakiego okresu pochodzi?Dość sfatygowana.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.