Skocz do zawartości

uzywany ,czy nowy

marekssa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Najlepsze są używane na długiej gwarancji :) Zawsze taniej a zdarza się że sprzęty mają jeszcze po 2-4 lata gwarancji.
A nowy to za granicą bo taniej. Wyjątkiem są krajowi producenci (szczególnie Armand, Rutus) gdzie podejście do klienta jest wg mnie wzorowe i ciężko usłyszeć złe słowo. To bardzo cieszy.
Napisano
Witam! Jak czytam odpowiedzi sprowadzają się to odpowiedzi na pytanie nowy,czy używany,bez ustosunkowywania się do postu na temat konkretnych wykrywaczy w konkretnym terenie.
Pozdrawiam!
Napisano
chodzę z gt kolega z x70 i w takich warunkach gt bierze górę,(nie chodzi mi o hałdę gruzu bo w czymś takim nigdy nie chciało mi się babrać ale o zaorane domostwa gdzie jest gęsto przemieszana cegła z gruntem) tam gdzie z gt da się szukać kolega z x70 odpuszcza.
pozdrawiam
Napisano
Ale nie ma najmniejszego powodu żeby kolega z Xterrą odpuszczał":) Po prostu trzeba dobrać optymalną częstotliwość pracy do danych warunków i odpowiednio dostroić sprzęt do gruntu. Xterra jest znacznie szybsza od Sovereigna i lepiej się nadaje na mocno zaśmiecony teren, z kolei Sovereign nie robi sobie zbyt wiele z bardzo wysokiej mineralizacji.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie