kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 tak...cały czas to samo...Ci którzy nauczają latania, a jeszcze dobrze nie chodzą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Poczułem się urażony. Może ktoś dać kartę kopijnikowi2?A na serio. Jeśli chcesz mi powiedzieć, że przez rok człowiek nie jest w stanie powiedzieć nic o sprzęcie to masz go za kompletnego idiotę. Podaj jeden, dosłownie jeden przykład gdzie pierdzielę farmazony nt. wykrywaczy.Nieskromnie powiem, że zawsze staram sie poznać temat bardzo dogłębnie. W tej chwili moim jedynym ograniczeniem jest nieznajomość elektroniki. I jak widzę osoby z kilkuletnim stażem, którzy zatrzymali się na tym że Ace 250 jest debeściak to myślę sobie, że człowiek, który wyskakuje z argumentem ilości dni na forum albo nie chce pomyśleć logicznie albo nie ma innych argumentów.Poczytaj posty, porównaj ze starszymi userami. Krytyki się nie boję. Nie znajdziesz większych wpadek - nie startuj więcej z taką argumentacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Jacho -jak bedziesz często rył to nie bedzię czasu na zabawe z modami. Pamiętaj o zostawieniu sobie dwóch kartonów na zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Bedziesz 5 lat bedziesz mogl wiecej.Dolaczyles do nas jako 34196 osoba, ja bylem zarejestrowany jako 410. Przed rejestracja tez pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 To do zobaczenia za 5 lat. Odgrzebię wątek i dam wam popalić. I żeby nie było nie mówiliście, że będę mógł więcej! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 miło nam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Gdzie jest teraz ten wątek Piguły, bo nie mogę znaleźć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 A ja karteczkę dostałem bo zakląłem, i sam jestem sobie winien i do nikogo nie mam pretensji :) Nikomu nie słodzę, ale uważam, że forum prowadzone jest rozsądnie, a niestety, tak świat jest urządzony,że domeną królów jest rządzić i kosić, w tym przypadku moderzy rządzą i basta, stosujmy się do zasad i będzie OK, nikt nikogo na siłę nie trzyma, pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Cytat tygodnia, zawsze aktualny...Bycie na forum odkrywcy nie jest koniecznoscia - jest przywilejem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Cenzura..To słowo tak samo obce na forum jak amnestia"Choć gdyby była naprawdę cenzura,dryl i koszenie wg regulaminuto już dawno by mnie nie było na forumI siła innych pewnie także :)Ale ja jestem(niestety dla niektórych,albo większości)jak tow.LeninOstracyzm na forum nie istnieje całe szczęście..Władza musi być w każdym społeczeństwie,tym bardziej internetowym,zresztą z własnej nieprzymuszonej woli się tutaj znaleźliśmy i (niestety) trzeba zaakceptować że stadko owieczek ma kilku pasterzy którzy tego stadka pilnują" a że czasem grzmotną kijem po grzbiecie jakąś owieczkę(zresztą często przy wesołym rechocie pozostałych)to widać zasłużyła.Można się nie zgadzać za agrody" lecz zawsze wiemy za co dostaliśmy:/Cenzura..niech sobie kroją posty itp,mi szkoda tego że mody ukryły kilka wątków które zapowiadały się ciekawie(Zdjęcia żołnierzy WP poległych we Wrześniu) to taki mój żal"jaki się do ogniska wrzucało:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 ten zaś marudzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisio Napisano 21 Marzec 2011 Autor Share Napisano 21 Marzec 2011 Witam ponownie.Z wszystkich wypowiedzi możnych tego forum przyjmuje jedynie argumenty kol.Swiety82.Są rzeczowe i konkretne.Ciekawość dlaczego znikają posty została zaspokojona i trafiają one do mnie w zupełności.Jest to powód wystarczający aby przekierować rozmowę na inny tor.Natomiast najgorszy z możliwych argumentów,w wolnym bądź co bądź społeczeństwie forum jak dla mnie jest-jak ci się nie podoba to możesz odejść.Panowie to nie jest żaden argument.Ponad 80% forumowiczów to osoby pełnoletnie przypuszczam że grubo ponad połowa przekroczyła tak zwane lata chrystusowe.Weź zabawki i wyjazd z piaskownicy do mnie nie trafia.Jeszcze jeden może nawet brzydszy argument od wcześniejszego-[ile ty masz postów jak długo jesteś na forum]To nie jest forum dla oldbojów a to że ktoś ma na liczniku ponad 1000 wypowiedzi nie stanowi dla mnie że muszę go uznawać za guru.Na moim liczniku jest cyferka poniżej setki choć już kilka lat mija jak tutaj zaglądam.Wolę pracę w terenie niż forumowe utarczki i nie szukam swoich 5 minut bo to mnie nie kręci.Tutaj prośba do niektórych modów.Nie szukajcie w słowie kręci" podtekstu erotycznego.Założenie tego postu nie było z mojej strony chęcią przelania moich żalów i frustracji na łono forum.Myślę jednak że skro jestem użytkownikiem to mogę od czasu do czasu wypowiedzieć się jeśli coś mi się nie podoba.Chyba że jest inaczej. Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.Ponieważ wszyscy jesteśmy równi wobec prawa--czyli przestępcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Gisio- wstaje piękny WIOSENNY dzień, nie szkoda zdrowia na takie dysputy?Zwłaszcza, że udało Ci się porozmawiać" z odpowiednim modem. Na przyszłość sugestia, żebyś właśnie do takiej rozmowy na @ zaczął. W innym przypadków znów Hebda spać nie będzie mógł :-)PS Ponad 80% forumowiczów to osoby pełnoletnie przypuszczam że grubo ponad połowa przekroczyła tak zwane lata chrystusowe."Chyba byś się mocno zdziwił- na upartego można w dwóch wątkach na HP sprawdzić ( choć mało miarodajne to będzie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 ja tam jestem za cięciem wszystkiego jak leci - lepiej rozstrzelać stu niewinnych niż puścić jednego winnego!Już tyle ciekawych wątków zostało zadeptanych przez etatowych zmulaczy:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 oj tak,za tym się zgodzę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.