samigo Napisano 18 Marzec 2011 Autor Share Napisano 18 Marzec 2011 Co widzicie patrząc na to zdjęcie. Czy to moja wyobraźnia czy widzicie to co ja. Czy obiekt ten jest na ziemi czy też satelita uchwycił samolot w locie od którego odbiło się słońce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Nieudolny fotomontaż?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegna85 Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Latający Holender ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samigo Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Dodam tylko, że w pobliżu znajduje się lotnisko wybudowane przez Niemców, a teren ten leży w pobliżu dawnej granicy polsko-niemieckiej. Zdjęcie tego czegoś zrobione jest po dawnej polskiej stronie granicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Kol samigo zajrzyj do tej książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 I poczytaj na str.88. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samigo Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Dodaje kolejne zdjęcie na któym w gónej części zaznaczyłem podobny obiekt. Nie wiem jak to się ma do świecącej kuli(foo fighters) z książki poleconej perzez weteran-39.Teren na którym widać zaznaczone obiekty stanowi część obszaru warownego. Zapomniałe poprzednio dodać, że przy lotnisku Niemcy wybudowali również poligon, a samo lotnisko przeznaczone dla samolotów eksperymentalnych miało trzy drogi startowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Dajcie spokój z tym wunderwaffe, przecież to może być su-25 uchwycony w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Wycofuję się z su-25, samolot ma ok. 20 m rozpiętości, to przed nim to nieistotny artefakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samigo Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Zdjęcie, które zapomniałem dodać z ostatnim postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Jeżeli to w Polsce to albo Casa, albo Mewa. obydwa mają podobne rozpiętości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Hipotetycznie może być także Let L-410 Turbolet, ale czy LOTowska papuga" mogła zapędzić się tak daleko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal O Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Różne dziwne efekty z samolotami można zobaczyć na zdjęciach satelitarnych, to jest norma.Jaki LOT'owski Turbolet? Jeśli już to PAŻP'owski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Słusznie prawisz. Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samigo Napisano 20 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Zdjęcie wykonane na terenie Polski. W dolnej części zdjęcia są przybliżone współrzędne tego miejsca. Jeśli zobaczycie jeszcze coś ciekawego na tym terenie dajcie znać, w pobliżu jest wiele obiektów i miejsc godnych uwagi. Może coś przeoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.