paul Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Wczorajsze spotkanie.Łaziłem po łące gadając przez telefon nie zwracając uwagi na to co pod nogami. Najbliższy od niej odcisk stopy na trawie był o niecałe 10 cm. Wykazała się naprawdę nadzwyczajną cierpliwością a ja miałem dużo szczęścia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2011 O cie choroba , Paul, to na prawdę miałeś dużo szczęścia. Zdjątko robi wrażenie, jakby szykowała się do ataku.I te złowrogie zygzaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Taki mały koleżka... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Żuk gnojarek, a gdzie g-wniana kulka? Zeżarł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Zgubił kulkę... ale ukręci sobie drugą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.u.K. Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Niedawno spotkałem w lesie takie dwa potwory, zdjęcie kiepskie ale do potworów strach podchodzić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.u.K. Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Na szczęście były zajęte sobą:) to chyba żmijowa kopulacja(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2011 O cholibka.Brawo KUK, takie zdjęcia to rzadko spotykany rarytas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Dziś uchwycona,walka na śmierć i życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Leśny obserwator :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 Dziś fanty niespecjalne, ale za to w lesie coś puka, coś świergoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 Pan doktor taki zajęty, że nie zwracał na mnie uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 A ten biedak nie doczekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 Parę metrów dalej drugi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 Przynajmniej rogi wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 6 Marzec 2012 Autor Share Napisano 6 Marzec 2012 Oczywiście Hebda. Potem dwa dni moczenia w płynie do płukania - za radą żonki - bo śmierdziały piżmem :)A potem estetyczna podstaweczka i bezkrwawe trofeum na ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Estetyczna? ROTFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 Wyszedłem sobie z moim dzikim zwierzem na spacer, podczas którego odkryłem iż ma on żyłkę poszukiwacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 ...zaczęło się od tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 ...a skończyło na tym (na oko jakieś 30-40 mniejszych i większych kostek, na pewno z więcej niż jednego zwierza - chyba kości zostały rozrzucone przez pług lub coś innego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 Niestety nie było poroża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyś17 Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 Witam.to wam się nie spodoba...myśliwy" mięsiarz!!!!!nawet nie zakopał skóry i wnętrzności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 krzys nie krzycz, a skad pewnosc ze mysliwy? moze klusownik? a wnetrznosci nie zakopuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.