ancover Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Witam szanowne grono odkrywców. Z racji nieodpuszczającego mrozu i z tęsknoty za dźwiękiem rzęczącego kija" ułożyłem taki sobie wierszyk który przytaczam poniżej:Wiosna pora to wesołaCieplej robi się dokołaPająk plecie cienką nicSzpadel w ziemie można wbićIdzie wielu wielką zgrająFanty na nas już czekająChoć ustawa nam to wzbraniaMy się ierzem" do kopaniaBo głupoty nie zmienimyLecz historie ocalimy. ( jeśli się komuś spodoba podaje numer konta po jakąś złotówkę bo zbieram na nową cewkę a żona nie daje nadszarpnąć domowego budżetu ) ;)( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)pozdrawiam :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:38 02-03-2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 ja ci wyślę ... ale nie na konto osobiste, tylko na konto ODK - żółtego ładnego batona :) chcesz ?po pierwsze - jaka to aktualność ? prędzej na HP ...a odnośnie zbierania kasy to poczytaj regulamin ...http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancover Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 tyfus batona też możesz a ogólnie jeśli nie czaisz dowcipu" to wiedz że do wpłaty potrzebnych jest więcej danych osobistych pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancover Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 a jeśli chodzi o zamieszczenie w niestosownym miejscu moja wina przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 cyt. : do wpłaty potrzebnych jest więcej danych osobistych"niekoniecznie - u mnie wystarczy nick i nr konta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancover Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 ok spoko co kraj to obyczaj" lepiej napisz czy wierszyk Ci się podobał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weteran-39 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Wierszyk Cacy cacy na nasze potknięcia Tytus łasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidzok Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 no to wierszyk ładny:) ja już nie wytrzymuje w domu i czekam na roztopy:)w końcu nadejdzie ten czasbrać łopatę i iść w las:) pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancover Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 no tak ale obiecuję poprawę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancover Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 ja już każdą pogodą oglądam nawet o różnych porach z nadzieją ze gdzieś powiedzą ze już jutro 15 stopni na plusie będzie i ciepła noc ha ha no i że się sprawdzi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidzok Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 na pogodę nie ma co patrzeć bo na każdej co innego mówią:/ ale nie jest już źle byle nie sypało do wiosny. Jak słońce świeci to od razu lepsze samopoczucie i aż chce się żyć:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
policemayster Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 A mi na wykopach upadla i stlukla sie cala butelka mamrota. Przepraszam, musialem to z siebie wyrzucic:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Już 3 cm ziemi puściło w dzień ,pozostało jedyne 47:)Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidzok Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 może ten stłuczony mamrot przekona matkę ziemię do odwilży:)taka łapówka :P a tak na poważnie to nie polecam takich mamrotów szkoda zdrowia i wątroby już lepiej dobrego browarka wypić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 hehe:)Nie wiecie co dobere Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Zwykłe awanturniki są o niebo lepsze od nalewajek,nie bije korba do łba i rzadziej trafia się na dołek.Dawniej miałem okazje potestować. Ja ją w morde a ona mnie o ziemię-czyli poznaj siłę swojego pieniądza:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidzok Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Dołek to nic przyjemnego! miałem okazje dwa razy odwiedzić i odpocząć 24h i 48h każda sekunda się ciągnie jak godzina. a jak suszy to kranówa pozostaje w plastikowym kubeczku:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravfal Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 noo, mi to nawet kubeczka nie dali ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidzok Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 ja dostałem i na miejscu(w kiblu) dwa wypiłem i jeszcze pełny wziąłem do środka:) nawet bigos dostałem z takim czerstwym chlebem ale nie było apetytu:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 historia prawdziwa wierszem pisana:)Jedną rurę od panzerfausta miałemBy oczyścić,poddać konserwacjiNa działkę dziadka ją zabrałemDziadek myślał że to od kanalizacji Wyrzucił rurę na śmietnik nim czas miałemBy oczyścić,poddać konserwacji..smutne:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eastlegion Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Może czas już najwyższy, aby założyć kącik odkrywcy - poety? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjut Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Hebda, chwyta za serce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.