ancover Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 Witam szanowne grono odkrywców. Z racji nieodpuszczającego mrozu i z tęsknoty za dźwiękiem rzęczącego kija" ułożyłem taki sobie wierszyk który przytaczam poniżej:Wiosna pora to wesołaCieplej robi się dokołaPająk plecie cienką nicSzpadel w ziemie można wbićIdzie wielu wielką zgrająFanty na nas już czekająChoć ustawa nam to wzbraniaMy się ierzem" do kopaniaBo głupoty nie zmienimyLecz historie ocalimy. ( jeśli się komuś spodoba podaje numer konta po jakąś złotówkę bo zbieram na nową cewkę a żona nie daje nadszarpnąć domowego budżetu ) ;)( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)pozdrawiam :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:38 02-03-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 ja ci wyślę ... ale nie na konto osobiste, tylko na konto ODK - żółtego ładnego batona :) chcesz ?po pierwsze - jaka to aktualność ? prędzej na HP ...a odnośnie zbierania kasy to poczytaj regulamin ...http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancover Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 tyfus batona też możesz a ogólnie jeśli nie czaisz dowcipu" to wiedz że do wpłaty potrzebnych jest więcej danych osobistych pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancover Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 a jeśli chodzi o zamieszczenie w niestosownym miejscu moja wina przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 cyt. : do wpłaty potrzebnych jest więcej danych osobistych"niekoniecznie - u mnie wystarczy nick i nr konta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancover Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 ok spoko co kraj to obyczaj" lepiej napisz czy wierszyk Ci się podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Wierszyk Cacy cacy na nasze potknięcia Tytus łasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 no to wierszyk ładny:) ja już nie wytrzymuje w domu i czekam na roztopy:)w końcu nadejdzie ten czasbrać łopatę i iść w las:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancover Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 no tak ale obiecuję poprawę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancover Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 ja już każdą pogodą oglądam nawet o różnych porach z nadzieją ze gdzieś powiedzą ze już jutro 15 stopni na plusie będzie i ciepła noc ha ha no i że się sprawdzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 na pogodę nie ma co patrzeć bo na każdej co innego mówią:/ ale nie jest już źle byle nie sypało do wiosny. Jak słońce świeci to od razu lepsze samopoczucie i aż chce się żyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 A mi na wykopach upadla i stlukla sie cala butelka mamrota. Przepraszam, musialem to z siebie wyrzucic:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Już 3 cm ziemi puściło w dzień ,pozostało jedyne 47:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 może ten stłuczony mamrot przekona matkę ziemię do odwilży:)taka łapówka :P a tak na poważnie to nie polecam takich mamrotów szkoda zdrowia i wątroby już lepiej dobrego browarka wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 hehe:)Nie wiecie co dobere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Zwykłe awanturniki są o niebo lepsze od nalewajek,nie bije korba do łba i rzadziej trafia się na dołek.Dawniej miałem okazje potestować. Ja ją w morde a ona mnie o ziemię-czyli poznaj siłę swojego pieniądza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 Dołek to nic przyjemnego! miałem okazje dwa razy odwiedzić i odpocząć 24h i 48h każda sekunda się ciągnie jak godzina. a jak suszy to kranówa pozostaje w plastikowym kubeczku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 noo, mi to nawet kubeczka nie dali ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 ja dostałem i na miejscu(w kiblu) dwa wypiłem i jeszcze pełny wziąłem do środka:) nawet bigos dostałem z takim czerstwym chlebem ale nie było apetytu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 historia prawdziwa wierszem pisana:)Jedną rurę od panzerfausta miałemBy oczyścić,poddać konserwacjiNa działkę dziadka ją zabrałemDziadek myślał że to od kanalizacji Wyrzucił rurę na śmietnik nim czas miałemBy oczyścić,poddać konserwacji..smutne:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 Może czas już najwyższy, aby założyć kącik odkrywcy - poety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 Hebda, chwyta za serce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.