Skocz do zawartości

Proszę kolegów po łopacie o głos w konkursie fotograficznym :

Menzo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam szanowne grono forumowiczów.
Zwracam się do Was z wielką prośbą o oddanie głosu na moją fotkę w konkursie allegro
Co prawdą są lepsze, ale może nie będą się reklamować
Tu link do fotki ->
http://pleneria.allegro.pl/galeria/Praca-204

Fotka, oczywiście, związana z tematyką eksploracyjną !!!!

Dziekuje i Pozdrawiam
Napisano
Zastosowałem się do tejże prośby, a obiekt znany mi osobiście - byłem tam w 1999 roku, wtedy jeszcze nie było tam tych tuneli, a obecnie zbiornik nie istnieje ( powstał w jego miejscu nowy)
Napisano
Menzo. Zadajmy sobie pytanie, czy jest to konkurs na najładniejszą pod wieloma względami fotografię, czy na zwykłe pstryknięte bez okolicznościowo. Wydaje mi się, że osoba, która przyłożyła się tak od serca do zrobienia fotki powinna otrzymać głos, oczywiście ja nie głosuję na nikogo, gdyż chcę być bezstronny, a oddając głos na twoją fotografię, czułbym się skorumpowanym ....:)

Niech wygra Najlepszy.... pozdr
Napisano
Się założę, że gdyby prosiła o pomoc jakaś dziewoja to zaraz byłaby lista chętnych ;) a podobno to zawsze kobiety są dyskryminowane :)
Napisano
echhhhh..na focie leży bidny chłopina w dziurze zakleszczony..a oni blondynę półnagą widzą ;)) ..no chłopaki,czas do okulisty..oczka już nie te..albo na pole szare komórki przewietrzyć po zimowym zastoju..
Napisano
na następny konkurs Menzo zmieni obiekta",to i może głosy się znajdą..ja już uciekam z tego świńskiego" wątku ;) narka..
Napisano
No widzisz Menzo koledzy po fachu zrobili sobie ubaw, przy okazji nabili liczniki, a ręki nie podali.
I tak wśród przyjaciół psy zająca zjadły".

Mój głos masz.
Napisano
Nie wiem co wy z tym licznikiem!
Czy jak mam więcej postów niż ty to znaczy, że jestem lepszy:)?

Dajcie na luz, przecież to tylko dla informacji anie do podnoszenia statusu lokalnego społecznego.. pozdr
Napisano
E tam z tym licznikiem to lipa ja piszę przeważnie samie pierdoły" a już mam prawie 300 na liczniku ;-)

P.S a zdjęcie nie podoba mi się wcale
Napisano
Nie lubię takich konkursów fotograficznych, gdzie głosują internauci. To są zawody kto ma więcej znajomych i na większej ilości forów jest zalogowany, a nie na jakość zdjęć.
No ale każdy chce wygrać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie