Menzo Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 Witam szanowne grono forumowiczów.Zwracam się do Was z wielką prośbą o oddanie głosu na moją fotkę w konkursie allegro Co prawdą są lepsze, ale może nie będą się reklamować Tu link do fotki ->http://pleneria.allegro.pl/galeria/Praca-204Fotka, oczywiście, związana z tematyką eksploracyjną !!!!Dziekuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Zastosowałem się do tejże prośby, a obiekt znany mi osobiście - byłem tam w 1999 roku, wtedy jeszcze nie było tam tych tuneli, a obecnie zbiornik nie istnieje ( powstał w jego miejscu nowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 badziew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 3 Marzec 2011 Autor Share Napisano 3 Marzec 2011 Wyluzuj kol. Hebda ! Jak sie nie podoba to nie pisz.. i tyle w temacie :)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Menzo. Zadajmy sobie pytanie, czy jest to konkurs na najładniejszą pod wieloma względami fotografię, czy na zwykłe pstryknięte bez okolicznościowo. Wydaje mi się, że osoba, która przyłożyła się tak od serca do zrobienia fotki powinna otrzymać głos, oczywiście ja nie głosuję na nikogo, gdyż chcę być bezstronny, a oddając głos na twoją fotografię, czułbym się skorumpowanym ....:)Niech wygra Najlepszy.... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Kufa... a ja myślałem, że to fotka policyjna z miejsca zbrodni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 e wg mnie jakby wlazil komus w ten znaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Się założę, że gdyby prosiła o pomoc jakaś dziewoja to zaraz byłaby lista chętnych ;) a podobno to zawsze kobiety są dyskryminowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 zdjecie kobiety w takiej pozycji?zawsze... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Woytas ubiegłeś mnie;) na dodatek w bikini lub lepiej bez;) ....ale zawsze istnieje ryzyko związane z en face";))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 dreszczyk emocji do konca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 ja tam wolę wszystko na talerzu... od a do zet;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 echhhhh..na focie leży bidny chłopina w dziurze zakleszczony..a oni blondynę półnagą widzą ;)) ..no chłopaki,czas do okulisty..oczka już nie te..albo na pole szare komórki przewietrzyć po zimowym zastoju.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 my?a kto te swinstwa pokazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 na następny konkurs Menzo zmieni obiekta",to i może głosy się znajdą..ja już uciekam z tego świńskiego" wątku ;) narka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 No widzisz Menzo koledzy po fachu zrobili sobie ubaw, przy okazji nabili liczniki, a ręki nie podali. I tak wśród przyjaciół psy zająca zjadły".Mój głos masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Nie wiem co wy z tym licznikiem! Czy jak mam więcej postów niż ty to znaczy, że jestem lepszy:)?Dajcie na luz, przecież to tylko dla informacji anie do podnoszenia statusu lokalnego społecznego.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Zbyniek tak ci się tylko wydaje. Spójrz tylko na licznik, gdzie DOMILUDOWI PL równać się do Zbyńka. Ale chylę czoła przed skromnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 A może spójrz od kiedy jest zalogowany zbyniek a od kiedy DOMILUD PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 nie wspominajac o mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 E tam z tym licznikiem to lipa ja piszę przeważnie samie pierdoły" a już mam prawie 300 na liczniku ;-)P.S a zdjęcie nie podoba mi się wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Widać kto tu stary piernik jest... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Nie lubię takich konkursów fotograficznych, gdzie głosują internauci. To są zawody kto ma więcej znajomych i na większej ilości forów jest zalogowany, a nie na jakość zdjęć.No ale każdy chce wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.