Skocz do zawartości
  • 0

Odznaki i odznaczenia ?

kurzo1

Pytanie

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Może ktoś się jeszcze coś wypowie na temat tej szturmówki.Bardzo mi zależy na uwzględnieniu czy jest ona oryginałem czy kopią.
Napisano

witam tutaj podobna mocowanie szpilki jest inne tzn.jest identyczna jak twoja tylko bardziej zalana" większość które trafiłem miały właśnie w ten sposób mocowaną szpilę jak moja z fotki odznaczka też niesygnowana jest to jedna z wielu niesygnowanych odmian ale chyba najbardziej podobna do twojej

Napisano

tutaj zbliżenie to jest to samo zapięcie co twoje tylko jak pisałem wcześniej bardziej zalane" i tak mi się wydaje że twoje powinno być wykonane

Napisano
Kopia moim zdaniem ale bardzo wysokiej jakości . Nie znam sie za bardzo na szturmówkach. Może ktoś ma oryginał to porównamy ;) Ja nie posiadam ;(
Napisano
No właśnie nie znasz się, nie posiadasz oryginału i pewnie w życiu go w łapach nie miałeś.Zaraz napiszesz pewnie, że nie mam pojęcia o tym co widziałeś...Racaja ale ...Logicznie rzecz biorąc osoba, która jescze całkiem tak nie dawno pytała się na forum jak wygląda skrzynka na ammo do MG raczej nie ma pojęcia o odznakach.A już nie wspomne, że 25 centymetrowy, ważący kilka kilo, o średnicy w węższym miejscu 2 cm zidentyfikowałeś jako Jakieś MG".W takim wypadku pozostaje nam wszystkim podziękować ci udziału w tej dyskusji...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie