cryssmar Napisano 13 Luty 2011 Autor Napisano 13 Luty 2011 Witam. Z jakiego okresu pochodzi ten model samolotu i jaka to była produkcja? Model cały zbudowany z aluminium, nie składany, od spodu dwa otworki w skrzydłach prawdopodobnie na podpórkę.
Kobieras39 Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 identyko miałem jak byłem dzieckiem;] 80 lata;]
karabin Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 Witam.Kilka tygodni wstecz miałem identyczny w złomie aluminium,podejrzewam że masówka z lat 60-80Zdrów
s_boj Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 miałem identyczny, tyle, że z ładnym malowaniem i jak się nim jeździło po podłodze, to z tyłu niby iskry szły :) chyba nawet dalej jest u rodziców w mieszkaniu
angel-55 Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 Też miałem taki model ale nie wykończony (m.in. nie miał z przodu wnęki wlotu powietrza) ale wydaje mi się iż były to lata 70-te
HD1940 Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 Od ojca kolegi, który był lotnikiem wojskowym wiem, że takie samolociki były produkowane w jednostkach jako pamiątki zakończenia służby. Mówił, że w różnym okresie robiono różne wzory.
tataja Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 Mój,bardzo podobny pochodził z lat 60-tych.Była to dodatkowa działalność w czasie pracy.Pracownicy potrafili w wolnym czasie" wyprodukować różne rzeczy.
Pytanie
cryssmar
Witam. Z jakiego okresu pochodzi ten model samolotu i jaka to była produkcja? Model cały zbudowany z aluminium, nie składany, od spodu dwa otworki w skrzydłach prawdopodobnie na podpórkę.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.