Skocz do zawartości
  • 0

Znalezione w czasie rozbiorki poniemieckiej stodoly

HellBoyz

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
LUDZIE!!!!!

DO JASNEJ CHOLERY PRZESTAŃCIE REAGOWAĆ NA KAŻDY ZARDZEWIAŁY KAWAŁEK RURKI SŁOWAMI ,, ZA RAZ WPADNA NIEBIESCY, NIEBIESCY PANOWIE O 6 RANO'' TO JUŻ NA PRAWDE PRZESTAŁO BYĆ ŚMIESZNE! Ile można klepać ciągle jedno i to samo. REGULAMIN KAŻDY CZYTAŁ! i wie dokładnie co można wrzucić co nie. Więc darujcie już sobie te durne i denne teksty. Ktoś napisał ,że to jego? Że mieszka w Polsce? Ze to w ogóle jego a nie np znalezione zdjęcia w necie wrzucił? Wiec każdy który w przyszłości będzie chciał zabłysnąć w przyszłości kolejnym idiotycznym komentarzem w tym stylu niech zrobi mnie i innym tą przyjemność i wciśnie przed tym na swojej klawiaturze ALT i F4.
Napisano
Lina- ja rozumiem, ale złość piękności szkodzi.

Każdy Użytkownik ma (?) własną świadomość i na własną odpowiedzialność umieszcza na Forum cuda-wianki.

Ku pamięci- http://www.odkrywca.pl/regulamin-przeczytaj-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705
Napisano
mnie to jakoś lebelem podchodzi :)i wygląda nieco na jakiegoś składaka choć może to tylko zdjęcia sprawiają takie wrażenie
Napisano
Jaki to ma kaliber? Prawdopodobnie to jest strzelba tarczowa, ciekawa konstrukcja jeżeli faktycznie rozryglowuje się poprzez obrót lufy. Możliwe że produkt jakiejś lokalnej, małej rusznikarni.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie