Skocz do zawartości

SS Galitzien

Indian Chief

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na forum Bolasa znalazłem taki oto link: http://ssgalicia.cjb.net Chłopaki chca się chyba pochwalić, że nie sa od nas gorsi.
Poszukuję w takim razie chętnych do odtworzenia Einsatz Gruppe. Zdyskredytujemy ich na całej lini. Trgo nikt nie przebije, no i oczywiście tylko historia, żadnej tam ideologii.
Mam dość... wybaczcie.
Napisano
Sturmkamanda, taka ich mac...w dziale fotki powinni raczej pokazac jakas pacyfikacje kresowej wsi, wychodzilo im to lepiej, niz walka frontowa.Zalosne, ale w zasadzie co sie dziwic, moga jeszcze tylko latac w cywilnych lachach z pilami i siekierami w lapach i bawic sie w UPA, a to juz nie jest tak atrakcyjne, jak zgrabny mudurek elektrykow" i mauser w lapie.
Napisano
DTH, miałem do nich napisać czy nie planuja odtwarzania jakiejś pacyfikacji bo może potrzebują strony przeciwnej. Ferie były to dzieci cała masa a i jakieś kobiety by sie z nimi przejchały...
Napisano
Panowie gwoli sprawiedliwosci - odtwarzaja przeciez bitwe pod Brodami czyli rozjechanie na miazge made in Armia Czerwona AD 1944.
Napisano
Szkoda, ze nie odtwarzaja przeciecia piła na pol, zywcem jednego z moich krewnych, komendanta miejscowej placowki AK pod Kamionka Strumilowa...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie