Indian Chief Napisano 7 Marzec 2004 Autor Napisano 7 Marzec 2004 Na forum Bolasa znalazłem taki oto link: http://ssgalicia.cjb.net Chłopaki chca się chyba pochwalić, że nie sa od nas gorsi. Poszukuję w takim razie chętnych do odtworzenia Einsatz Gruppe. Zdyskredytujemy ich na całej lini. Trgo nikt nie przebije, no i oczywiście tylko historia, żadnej tam ideologii. Mam dość... wybaczcie.
DTH Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Sturmkamanda, taka ich mac...w dziale fotki powinni raczej pokazac jakas pacyfikacje kresowej wsi, wychodzilo im to lepiej, niz walka frontowa.Zalosne, ale w zasadzie co sie dziwic, moga jeszcze tylko latac w cywilnych lachach z pilami i siekierami w lapach i bawic sie w UPA, a to juz nie jest tak atrakcyjne, jak zgrabny mudurek elektrykow" i mauser w lapie.
Indian Chief Napisano 7 Marzec 2004 Autor Napisano 7 Marzec 2004 DTH, miałem do nich napisać czy nie planuja odtwarzania jakiejś pacyfikacji bo może potrzebują strony przeciwnej. Ferie były to dzieci cała masa a i jakieś kobiety by sie z nimi przejchały...
zelig Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 :) Najzabawniejszy post w tym roku. Gratulacje :)
pomsee Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Panowie gwoli sprawiedliwosci - odtwarzaja przeciez bitwe pod Brodami czyli rozjechanie na miazge made in Armia Czerwona AD 1944.
DTH Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Szkoda, ze nie odtwarzaja przeciecia piła na pol, zywcem jednego z moich krewnych, komendanta miejscowej placowki AK pod Kamionka Strumilowa...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.