otrong Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Czy tylko ja mam jakieś problemy z Wikipedią, czy Wam też nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 U mnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Wikileaks również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otrong Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 dzięki za info, ja próbuję na 2 kompach w domu, i nie chce się nic załadować, wszystko inne śmiga aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 u mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 u mnie też działa.może masz jakiś błąd z siecią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 u mnie też śmiga -pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 u kolegi otrong ciocia wikipedia umarłą co za strata :)u mnie śmiga be z problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 czasem niektóre wirusy działają tak, że blokują pewne strony. Zobacz czy microsoft.com wchodzi.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 18:44 09-01-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 U mnie działa ale kilka dni temu też coś nie halo było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.