polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Witam koledzy dosyć siedzenia w chacie dziś wybrałem się na nowom miejscówke i oto efekty.Zdrów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Pocisk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Chyba szkoleniowy dam na ID... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Niezabrakło monetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Oto ona po czyszczeniu 1833r... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Rewers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 To tyle na dziś skromnie ,ale tak bardzo cieszy...Zdrów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 ace 250??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Tak patton12 mój najlepszy przyjaciel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 polan77 - patton12 chyba się zdziwił, bo garrett to sprzęt dla dzieci i na plażę ... badziew podobno ... wg opinii niektórycha na serio - pozdrawiam garreciarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Dzięki tyfus za pozdrowienia.Zdrów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 no gratuluje fantów tak dalej pozdrawiam w 2011r i jak najlepszych znalezisk dla nas panowie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Wzajemnie cobrasaper i pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiani Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Gratuluję zacięcia !Możesz zdradzić jaki rejon Polski ?? Oczywiście tak w przybliżeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Pyrlandia i dziękuje.Zdrów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 polan77 życzę powodzenia w sezonie 2011. Kanarek mimo opinii sprzętu-zabawki położy na łopatki nie jeden sprzęt z wyższej półki wiem to z własnego doświadczenia i wiem co piszę ... pozdro dla Kanarkowców sqr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Sqr dzięks i wzajemnie ...pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Sprzęt to nie wszystko , trzeba przede wszystkim żyć z pasją nie zapominając o rodzinie.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Polan-sqr- nie w temacie ale jestem z Wami. Na podbudowanie kanarkowców na nowy nadchodzący w najbliższym czasie(maj zapewne:)sezon:http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?f=10&t=81782&start=15Nikt nie ma większych obiekcji, co do mojej teorii na temat ace:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Ładne polan, ja sezon też zacząłem ale nic ciekawego nie wpadło. Pozdro dla kanarkowca od kanarkowca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Siema michał życze udanego sezonu z kanarkiem...ZDRÓW!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Wcale sie nie dziwie i w najbliższym czasie chce go kupić bo jak narazie jestem zmuszony korzystać z md 3006 (nie polecam!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Patton12 naprawde warto zainwestowa w kanarka polecam...ZDRÓW!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Dzieks orkenza5 wzajemnie .ZDRÓW!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 aaa ... no to wszystko jasne patton :)nie polecam kanarka, no chyba że mieszkasz nad morzem i masz blisko na plażę ... w najgorszym wypadku może być jezioro .... :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.