R51 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 To ostatnie zdjęcie na dzisiaj. Oto moja propozycja odzieży na zimowe dni. Ciepła i twarzowa...Z dedykacją dla Tyfusa, który kiedyś wątpił, że chodziłem zimą w zbroi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 He przydatny taki wątek na zimową nudę.Ciekawe fotki nie ma co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 :))poważnie wątpiłem ? jakoś nie mogę skojarzyć ... hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Kurcze jajka" Ci nie przymarzły do zbroi ???Świetny wątek pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Jajka bezpieczne, bo w wełnianych nogawicach. Wątpiłes drogi Tyfusie przy okazji rozważań na temat cierpień młodych Wertrerów" z Wehrmachtu podczas zimowej rekonstrukcji na Wale Pomorskim. Narzekali,ze im noski przemarzły a ja pozwoliłem sobie stwierdzić, że są płaczusie i jako przykład pozytywnego podejścia do mrozu podałem siebie biegającego w gotyckiej zbroi płytowej po śniegu. Ironicznie podszedłes do mych wynurzeń, watpiąc, co wkońcu jest rzeczą ludzką, na co pozwoliłem sobie podesłać podobną jak wyżej fotkę z pozdrowieniami. Dziwnym trafem nie powisiała na forum nawet 10 minut. Zniknęła bez wieści. Widać jakiś wirus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Skrzynka z zawartością do CKM maxim - sprostować wypada,jako żem upierdliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 memento mori" dla turystów.... xD to Ci się udało. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Nawiązując do pierwszej fotki, chciałbym przedstawić dalsze losy sprzętu budowlanego. Po wybudowaniu odcinka autostrady A1, operator koparki postanowił umyć maszynę w fosie otaczającej Twierdzę Wisłoujście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 fajne fotki,prosimy o jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Vis1939 jestem bardziej upierdliwy:)i ta skrzyneczka jak i taśma jest od polskiego browninga wz1930.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Panowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Sorry Tyfus,wiem że to nie dział identyfikacji,ale forum jest chyba po to aby też czegoś uczyć a nie wprowadzać w błąd.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 oczywiście, że tak, tylko, że ta dyskusja przypomina mi przekomarzanie się.nie wiem jak podejdzie do zagadnienia R51, ale to będzie już jego decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Tyfus wcale nie mam jak i nie miałem zamiaru się przekomarzać,po prosu Vis wprowadził ludzi w błąd swoim postem(wpadki zdarzają się każdemu normalna sprawa )i faktycznie powinien się wypowiedzieć autor wątku,wie co znalazł:-).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 no właśnie :) i na razie na tym poprzestańmy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Widzisz tą subtelną różnice mój drogi ekspercie" ?Taśma CKM Browning:https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/tama.jpgTaśma CKM maxim:http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/tama_ammo.jpgTyfus spokojnie,wypij melisę bo więcej kasztanów nie będzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 ja się nie stresuję :)spokojnie wciskam delete" :)a linki w celu pomocy, są jak najbardziej OK w TYM dziale - zamiast słownej dyskusji - czyli argumentacja poparta dowodami, a nie babulenie, że to, czy tamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 R51Jakie i ile odznak było w skrzynce?Zapewne trafienie z Mierzei. :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 fajny wątek :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 rzeczywiście bardzo fajny wątek bo jak czytam te posty to naprawdę groch z kapustą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 gratuluję dobrego humoru, pośmiałem się, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Po dłuzszej przerwie (wynikającej z pożarcia kabla telekomunikacyjnego przez kreta) kilka kolejnych zdjęć.Gdzieś na Helu. Wraz z synowcem przyczailismy się w obawie przed wysoką grzywną za rycie, co prawda nie mielismy nawet szpadli, ale jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Pozostajemy na Helu. Włodarze muzeum wiadomej baterii zaprezentowali nam interaktywna prezentację zatytułowaną Jak rdza wp...dala stary złom". Jeślibyście cierpliwie postali tam rok wpatrując sie w tą procę" od FLAKA, zobaczylibyscie jak powoli zamienia się w niebyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Niecałe sto metrów od rzeczonego muzeum kolejna prezentacja plenerowa zatytułowana Po nas jeno zgliszcza"- ma nam przybliżyć smutne następstwa odnalezienia ENIGMY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Wylądowaliśmy na Białorusi...Łza się w oku kręci, kiedy człowiek przypomni sobie jak i u nas po lasach wisiały takie zaangażowane społecznie tablice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.