Skocz do zawartości

Groch z kapustą

R51

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To ostatnie zdjęcie na dzisiaj. Oto moja propozycja odzieży na zimowe dni. Ciepła i twarzowa...
Z dedykacją dla Tyfusa, który kiedyś wątpił, że chodziłem zimą w zbroi...

• Odpowiedzi 225
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jajka bezpieczne, bo w wełnianych nogawicach.
Wątpiłes drogi Tyfusie przy okazji rozważań na temat cierpień młodych Wertrerów" z Wehrmachtu podczas zimowej rekonstrukcji na Wale Pomorskim. Narzekali,ze im noski przemarzły a ja pozwoliłem sobie stwierdzić, że są płaczusie i jako przykład pozytywnego podejścia do mrozu podałem siebie biegającego w gotyckiej zbroi płytowej po śniegu. Ironicznie podszedłes do mych wynurzeń, watpiąc, co wkońcu jest rzeczą ludzką, na co pozwoliłem sobie podesłać podobną jak wyżej fotkę z pozdrowieniami. Dziwnym trafem nie powisiała na forum nawet 10 minut. Zniknęła bez wieści. Widać jakiś wirus...
Napisano

Nawiązując do pierwszej fotki, chciałbym przedstawić dalsze losy sprzętu budowlanego. Po wybudowaniu odcinka autostrady A1, operator koparki postanowił umyć maszynę w fosie otaczającej Twierdzę Wisłoujście.

Napisano
oczywiście, że tak, tylko, że ta dyskusja przypomina mi przekomarzanie się.

nie wiem jak podejdzie do zagadnienia R51, ale to będzie już jego decyzja.
Napisano
Tyfus wcale nie mam jak i nie miałem zamiaru się przekomarzać,po prosu Vis wprowadził ludzi w błąd swoim postem(wpadki zdarzają się każdemu normalna sprawa )i faktycznie powinien się wypowiedzieć autor wątku,wie co znalazł:-).Pozdrawiam
Napisano
Widzisz tą subtelną różnice mój drogi ekspercie" ?

Taśma CKM Browning:
https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/tama.jpg

Taśma CKM maxim:
http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/tama_ammo.jpg

Tyfus spokojnie,wypij melisę bo więcej kasztanów nie będzie;)
Napisano
ja się nie stresuję :)

spokojnie wciskam delete" :)

a linki w celu pomocy, są jak najbardziej OK w TYM dziale - zamiast słownej dyskusji - czyli argumentacja poparta dowodami, a nie babulenie, że to, czy tamto.
Napisano

Po dłuzszej przerwie (wynikającej z pożarcia kabla telekomunikacyjnego przez kreta) kilka kolejnych zdjęć.
Gdzieś na Helu. Wraz z synowcem przyczailismy się w obawie przed wysoką grzywną za rycie, co prawda nie mielismy nawet szpadli, ale jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże...

Napisano

Pozostajemy na Helu. Włodarze muzeum wiadomej baterii zaprezentowali nam interaktywna prezentację zatytułowaną Jak rdza wp...dala stary złom". Jeślibyście cierpliwie postali tam rok wpatrując sie w tą procę" od FLAKA, zobaczylibyscie jak powoli zamienia się w niebyt...

Napisano

Niecałe sto metrów od rzeczonego muzeum kolejna prezentacja plenerowa zatytułowana Po nas jeno zgliszcza"- ma nam przybliżyć smutne następstwa odnalezienia ENIGMY"

Napisano

Wylądowaliśmy na Białorusi...
Łza się w oku kręci, kiedy człowiek przypomni sobie jak i u nas po lasach wisiały takie zaangażowane społecznie tablice.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie