Skocz do zawartości

Groch z kapustą

R51

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Jajka bezpieczne, bo w wełnianych nogawicach.
Wątpiłes drogi Tyfusie przy okazji rozważań na temat cierpień młodych Wertrerów" z Wehrmachtu podczas zimowej rekonstrukcji na Wale Pomorskim. Narzekali,ze im noski przemarzły a ja pozwoliłem sobie stwierdzić, że są płaczusie i jako przykład pozytywnego podejścia do mrozu podałem siebie biegającego w gotyckiej zbroi płytowej po śniegu. Ironicznie podszedłes do mych wynurzeń, watpiąc, co wkońcu jest rzeczą ludzką, na co pozwoliłem sobie podesłać podobną jak wyżej fotkę z pozdrowieniami. Dziwnym trafem nie powisiała na forum nawet 10 minut. Zniknęła bez wieści. Widać jakiś wirus...

Nawiązując do pierwszej fotki, chciałbym przedstawić dalsze losy sprzętu budowlanego. Po wybudowaniu odcinka autostrady A1, operator koparki postanowił umyć maszynę w fosie otaczającej Twierdzę Wisłoujście.

Widzisz tą subtelną różnice mój drogi ekspercie" ?

Taśma CKM Browning:
https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/tama.jpg

Taśma CKM maxim:
http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/tama_ammo.jpg

Tyfus spokojnie,wypij melisę bo więcej kasztanów nie będzie;)

Po dłuzszej przerwie (wynikającej z pożarcia kabla telekomunikacyjnego przez kreta) kilka kolejnych zdjęć.
Gdzieś na Helu. Wraz z synowcem przyczailismy się w obawie przed wysoką grzywną za rycie, co prawda nie mielismy nawet szpadli, ale jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże...

Pozostajemy na Helu. Włodarze muzeum wiadomej baterii zaprezentowali nam interaktywna prezentację zatytułowaną Jak rdza wp...dala stary złom". Jeślibyście cierpliwie postali tam rok wpatrując sie w tą procę" od FLAKA, zobaczylibyscie jak powoli zamienia się w niebyt...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie