adk11 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Oznaczenie B jest znane jest no monument lub pomnik, natomiast zastanawia mnie co oznacza oznaczenia w kółku A. Czy to równierz jest monument czy coś innego ? Mapa WIG'owska jest z 1994 roku.
01dalton Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ta mniejsza ikonka to mogiła ,a większa pomnik .
adk11 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Oznaczenie B jest znane jest no monument lub pomnik, natomiast zastanawia mnie co oznacza oznaczenia w kółku A. Czy to równierz jest monument czy coś innego ? Mapa WIG'owska jest z 1994 roku.
adk11 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Nie nie mam legendy mam tylko wycinek mapy. to mniejsze to wiem: pomnik, obelisk (jest w innych oznaczeniach ). Natomiast chodzi o to większe zaznaczone w kółku A. Są dwie zbieżne określenia tu na forum, : Pomnik czy głaz. Ma może ktoś jakieś linki do informacji, legend takich map gdzie takie oznaczenie występuje jako głaz.
LukaszRadom Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Napisz jaka to mapa ? , wigówek jest mnóstwo , gdzie to jest dokładnie ?
su7791 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Nikt nie ma pomysłu?:\\ Mapa rosyjska,okres I wojny.
Question
adk11
Oznaczenie B jest znane jest no monument lub pomnik, natomiast zastanawia mnie co oznacza oznaczenia w kółku A. Czy to równierz jest monument czy coś innego ?
Mapa WIG'owska jest z 1994 roku.
12 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.