Skocz do zawartości
  • 0

Odznaczenie Rosyjskie.

Darek4

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A tak wogule to wszystkie tokie przedmioty powinny mieć jakiś papier... żeby w przyszłości uniknąć takich sytuacji,bo ktoś niewinny ponosi za to konsekwencje.
Napisano
Koledzy nie oskarżajcie tu Darka. Bo to tylko dzięki niemu przedmiot wróci do właściciela bo gdyby go nie wystawił na forum a przypuszczam że by go nie wystawił gdyby wiedział że pochodzi z kradzieży. A on tu jest po prostu ofiarą losu. Ale niech właściciel się cieszy że znalazł powtarzam dzięki Darkowi swój przedmiot. Darku myślę że skontaktowałeś się już z właścicielem i na spokojnie porozmawialiście.Pozdrawiam wszystkich
Napisano
Teraz nie oskarżajcie Kijowa:) i Darka też bo gdyby wiedział że to kradziona to by nie wystawił na pewno. A poza tym to dzięki Darkowi właściciel odzyska ją. Mam nadzieję że Darek już skontaktował się z Kijowem i porozmawiali ze sobą. Pozdrawiam wezystkich
Napisano
hm to prawda starałem sie znależć różnice... bardzo podobna druga strona rozwiałaby wątpliwości a tak apropos to chyba trzeba zrezygnować z usług poczty pozdrawiam
Napisano
Tę odznake mam około tygodnia,wymieniłem się z jednym kolegą
z tego co wiem pochodzi z Puchałowa.
Puzniej wrzucę fotkę drugiej strony, mogę wam powiedzieć że z tyłu odznaki jest tylko ślad jak gdyby ktoś prubował przylutować jakiś uchwyt.
Napisano
Taak , to daje do myślenia. Na mój gust odznaka na obu zdjęciach jest ta sama. Jak to możliwe że coś ginie na poczcie a potem pojawia się na forum?
Napisano
kijów zawiadom policje !!! to ta sam odznaka powiększyłem obie fotki - chętnie się zajmą tym ,mają już gości na talerzu IP już ich doprowadzi - a poczta też chętnie myślę dowie się gdzie przesyłkę zajumano -pozdro
Napisano
Pewnie sie okaze ze kolega od ktorego ja wymieniles pracuje na poczcie albo ktos z jego bliskiego otoczenia tam pracuje.
Dzieki temu jeden zlodziej pocztowy dostanie kopa.
Pozdrawiam Vorax
Napisano
szpagin - jak linkujesz, to sprawdź do czego. akurat w tym wypadku nie bardzo pomogłeś koledze.

Darek, looknij :

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=677641#1133098

więcej przez forumową wyszukiwarkę - trochę tego było :)

-pozdro-
Napisano
Kolega z którym się wymieniłem niestety nie pracuje na poczcie.W posiadanie tego odznaczenia wszedłem przypadkiem,skąd mogłem wiedzieć że było czyjąś własnoscią.
Gdybym nie umiescił jej na forum,jej poprzedni własciciel niedowiedział by się co się z nią stało.
Ja natomiast zachowam się uczciwie i odznaczenie trafi z powrotem do własciciela.
Pozdro.
Napisano
Co będzie miłym wyjście, tyle że hiena pocztowa (?)* będzie nadal uprawiać swój proceder...

* (?) odnosi się do niewyjaśnionego sposobu teleportacji odznaki na linii ślimaki pocztowe-Twój znajomy-Ty. Jeśli odeślesz do Kijowa odznakę i nie nadasz biegu sprawie, możemy wszyscy zgodnie misia w rzyć pocałować.
Napisano
Darek odznake oddasz tak czy owak natomiast chodzi o wyjasnienie skad mial ja Twoj kolega i jesli on nie pracuje na poczcie to od kogo on ja ma.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie