41pp Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Oby Im dodało sił , w ciężkiej i odpowiedzialnej pracy.http://www.youtube.com/watch?v=hLuA7H2RiV0&NR=1Serdecznie Pozdrawiam.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Ale lizus !!! ;-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 wazeliniarz ;) ale dziękuję :))ze swej strony obiecuję, że dalej będę dzielił osty, batony oraz bany i będę dbał o swoją wredną reputację na ODK w Nowym 2011 roku :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 jak znów o wazelinie to ja się dołączę:)http://www.webbax.se/pics/hotgirl.jpgtakiej nie chciałbym spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Hebda- amnestii i tak nie będzie...PS Grzesiu- uszanowanie, zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 yeti mój drogi,amnestia mi niepotrzebna,koperta tu i tam działa cuda:)Dużo białego we Wrocku?Bo na sylwestra się wybieram piasta pod fontanna w hali stulecia wypić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Białego?Nie-szare i bure.Piwo? Po pierwsze prim- HALA LUDOWA, po drugie primo jeśli będzie impreza, to może piwo wypijesz- jeśli nie, to Cię straż wiejska zje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Jak już linkami rzucacie to posłuchajcie nowego przeboju... gwarantuje że noc bezsenna po tym http://www.kciuk.pl/Przeboj-Mongolskich-dyskotek-a33411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Hehehe kolego Święty82 zamiast żółtych kartek, karą powinno być wysłuchanie tego do końca Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YGitqtajtSQ&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 ja dalem rade tylko do 4 minut, i to niecałych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Święty doooobre!Tow. aro75, Tobie i grażdanka" nic nie powie, nie wspominając o starocerkiewnej głagopolicy", zresztą, do nauki apraszam", usilnie.Yeti, dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 tyfus; nie hałasuj, ucz się wzorem Yttiego czytać między wierszami".I będzie dobrze.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 przebój mongolskich dyskotek .... hmmm ... Koszmar z Ulicy Wiązów wydaje mi się teraz bajką ... nic nie zastąpi tych 13 minut horroru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Kol. tyfus; nic się takiego nie stało.Zawsze może być gorzej.Serdecznie Pozdrawiam.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Miło.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Grzegorzu ... ja ciebie również sedecznie, gorąco, mile i po przyjacielsku pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 OK , ale,,,,ale, Pryzjacielu, cos nie tak....http://www.youtube.com/watch?v=hLuA7H2RiV0&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 ehehehehehehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Panoooowie, miło mi jest z Wami pohałasować", cóż, 70-tka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2010 Dostałem kartonik, fajnie, nie wiem za co, ale mamy Bocianka On to wszystko wytłumaczy,Mam nadzieje, ostatecznie ODKRYWCA to poważna firma.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 A moja lepsza połówka wysłuchała mongolskiego przeboju do końca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Przy połówce, a jeszcze lepiej 0,75 jestem w tanie zrozumieć ( po maratonie 2 x 0,75 l. podejmę się przetłumaczyć, co miał na myśli tfurca ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Ależ Yeti,nie czytałeś tekstu na dole ekranu?Przecież tam jest świetne tłumaczenie:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Śmy Grzesiowi wątek zabili...Nie czytałem- wystarczy, że domownicy z lekka nie trawią mojej ( prawdziwej i jedynej ) muzyki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.