jurgenator Napisano 28 Listopad 2010 Autor Napisano 28 Listopad 2010 Prosze o identyfikacje, jak bedzie widac na rewersie resztki skory (tak mi sie zdaje). Bede wdzieczny za wszelka pomoc,pozdrawiam
jurgenator Napisano 29 Listopad 2010 Autor Napisano 29 Listopad 2010 jak mam to rozumieć, co to były bączki? znam osobiście nastepujące rodzaje: v2 tak były nazywane, bączek dla dzieci, latające baczki z saletry lub innego szybko spalajacego sie paliwa, z tyłka ;)abstrachujac od tego co napisałem humorystycznie; narawde chciałbym wiedziec o co chodzi i co do tego ma śnurek :) wgooglałem to i nic nie znalazlembede wdzieczny za wyjasnienie,pozdrawiam
tyfus Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 jest forumowa szukajka :http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=b%B1czek&ws=photo&id_forum=7&forum=on
jurgenator Napisano 29 Listopad 2010 Autor Napisano 29 Listopad 2010 dziekuje za pomoc, bede walczył dalej, a wiec bączek od czapki, stad ten śnurek :),pozdrawiam
jurgenator Napisano 30 Listopad 2010 Autor Napisano 30 Listopad 2010 Jakbyś mistrzu przeczytał cały post wiedziałbyś kochany, że śnurek" to cytat, ale dziekuje za, jakże posuwający sprawe do przodu, post. Rzeczywiście chodzi o sznurek ;-)pozdr
karpik Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 hehe, sznurka od śnurka nie odróżniacie?:) Dany śnurek to trawa:)Faft faktem, że te dwuwarstwowe często wychodzą z czymś a'la skóra, drewno??.
Kiler Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 To nie jest a'la skóra czy drewno tylko sprasowany karton.
8total4 Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 na knopfsammler.de w wyszukiwarce, pod marine vereine" i pod marine" bym polecał poszukać, choć wątpię iż będzie coś zbliżonego.pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.