trotyl1995 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 Kilka fotek z przełęczy dukielskiej (najpiękniejszego miejsca na świecie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trotyl1995 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trotyl1995 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 pięknie co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trotyl1995 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 Od skał. Tam gdzie je znalazłem chyba była strzelnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIRVANA26 Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 A okolice rzeczywiscie sliczne- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Te haczyki" najlepsze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Panowie - widzę, że jak grzecznie proszę, to nieskutkuje.W takim razie - kolejny offtop - nagradzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trotyl1995 Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 Na tym forum nawet nie można pokazać pustej skorupy pocisku bo wszyscy się czepiają a przez kolegę lub koleżankę NIRVANA26 zostałem oskarżony o zbieranie ammo i niewypałów oczywiście tak nie jest. Znalazłem pocisk okazał się bezpieczny to postanowiłem go wziąść po co ma dalej rdzewieć w ziemi. Założe się ,że większość poszukiwaczy by tak zrobiła na swoim miejscu. A na początku to rzeczywiście przesadziłem z tymi zdjęciami ammo w rękach.POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Nie przejmuj się,zawsze najbardziej zbulwersowani są poszukiwacze teoretycy,taka natura:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Nie przejmuj się. I tak połowa użytkowników tego forum wykrywki w łapie nie trzymała, a podobno mają sporo do powiedzenia w tej kwestii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 Jeden zbiera militarkę, inny monetki, blaszki i plomby. Wszystko jest kwestią gustu. A tak naprawdę to najwięcej zależy od miejsca, w którym się mieszka. A tego pustego ogórka" po oczyszczeniu i konserwacji niejeden pozazdrości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.