vis1939 Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 Ja jestem na TAK a nawet przeciw.Dla pomysłodawcy wątku za ułańską fantazje,proponuje nagrodę w wysokości suchara z marmoladą.
latający holender Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 wszyscy zajęci dyskusją jakby ziemia była już zamarznięta...a nie jest !zdenia nie śmię...ale delikatnie zasugeruję,jest taki dział na samym dole listy działów...
Sobiepan Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Przyznam, że nie rozumiem tej dyskusji. Jak ktoś sobie chce zaznaczać znaleziska na googlach niech zaznacza...
dzieci3 Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Najlepiej było by tak pójść za czyimś przykładem.Jeśli ktoś pierwszy pokaże jak to się robi?To może?Ja nie.Pzdr.
aro75 Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Ale drzecie łacha kto chce wkleja kto nie chce nie wkleja.
Poszukiwacz bunkrów Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 to wklejanie jest chyba jednym z najgłupszych pomysłem na jaki mógł wpaść eksplorator.zastanów się lepiej:znajdujesz fajną miejscówkę.dajesz na nią namiary.za tydzień przyjeżdżasz a tam dół przy dołku.i co?
zbyniek Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Nie widzę w tym nic złego.....Nie zły pomysł z tym wklejaniem, albo nieeee, zamiast na google to możecie do mnie na @ podsyłac dobre miejscówki, zapewniam dyskrecję i zakopywanie dołków :P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.