Skocz do zawartości

Ace, Terka, Se, miejsce na Twoją reklamę;)

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Był Ace, Terka została na plaże, SE z pająkiem działa cuda... ale jeszcze z 3-5 cm w zasięgu by się przydało.
Trochę przedwcześnie ale zaczynam szukać wykrywki na nowy sezon.

Sprzęt raczej do lasu. Coś na pole poczeka.
Tylko kolorek więc musi robić minimum SE czyli drobinki, pineski w lesie.
Tolerować głębszy, większy kolor co lepiej wypadało w terce. W SE często spychany w lewy, górny róg- na skraj dyskrimy.
Nie musi być superszybki- wręcz przeciwnie- czuły i dokładny.
Nie musi być superprosty w obsłudze- tak mi się przynajmniej wydaje:) po tym jak straszono mnie skomplikowanym SE, którego obsługa nie przysporzyła mi żadnego problemu.
Do 6-7tysi.
Napisano
Tak na szybko, to na razie widzę tylko Spectrę V3i. Tylko ona wydaje mi się na tyle uniwersalna żeby nie tracić max czułości na drobinki, móc też nie ignorować większego złomu a i dać sporo zabawy w ustawieniach;-)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Dzięki z opinie.
O deus opini mało a spectra trochę straszy opiniami użytkowników przesiadających się z minelabów.
Widać, że głównie wynika to ze zniechęcenia się do sprzętu po krótkim czasie użytkowania, więc albo czekać aż spectra i deus rozkwitnie/ użytkownik dojrzeje i czekać parę lat...??
Najlepszym rozwiązaniem byłoby sprawdzenie wykrywacza w terenie.
Można zawsze grzecznie poprosić?- spotkanie użytkowników paru wykrywek wyższej klasy i całodniowa zabawa zakończona obiektywnym podsumowaniem i relacją dla kolegów. W Z-pomorskim piszę się na takie spotkanie.

...lub łatwiejsze dla mnie:)- chcesz sprzedać?- napisz, pokaż, że zrobisz więcej niż SE potrafi i zgarnij kasę:))
Napisano
Hehe, to raczej wersja apetyt rośnie w miarę jedzenia":))
Btw. Dwie niedziele temu pobiłem własny rekord- 17 sreberek na wypadzie... w lesie:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie