YouTube Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 Witam chciałbym zasięgnąć rady czy opłaca się kupować najnowsze Call Of Duty Ops Black na Xbox 360 czy jest ona tak dobrze zbudowana graficzne tak jak na trailerach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 dla mnie za dużo filmów przerywających grę.grafika nieco lepsza niż w poprzednich wersjach ale wolę ostatnie MOH i Battlefield 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Osobiście nie polecam tego gniota przez wielkie G... Mam tego szita i nie jest wart 120 zeta które za niego dałem. Błędy, lagi i mnóstwo innego badziewia utrudniającego albo raczej uniemożliwiającego normalną grę. Dołączenie do gry w trybie zombie to szansa 90% niepowodzenia bo wywala z lobby. Jak dla mnie póki co to badziew roku. Banda nierobów i partaczy z Treyarch powinna za to ładnie beknąć. Jak nie wydadzą szybko odpowiednich paczy poprawiających ten cały syf to będzie to ostatni COD jakiego kupiłem. Tyle ode mnie.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Nie powala, ostatni MOH śmiga mi super na high detalach, a to się tnie na low, nie przemawia do mnie klimat, bugi itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Ja wczoraj skończyłem i powiem tak, że ani to najlepsze ani ani najgorsze-mówię oczywiście o fabule. Moim zdaniem od takiej marni jak COD wymaga się naprawdę czegoś zaje......stego a od kiedy przestali rać na tapetę" II WŚ gra stała się średniakiem. Co do spraw technicznych gniot, bubel, itp roku a może i dziesięciolecia. Ja osobiście jestem wielkim fanem strzelanek i od kilku lat gram w nie zaraz po premierze i nie przypominam sobie aż takiego gó..a. Wczoraj czytałem, że w ciągu 5 czy 6 dni sprzedaży w Polsce grę kupiło 45 tys., osób i moim zdaniem tyle polskich fanów wielce się pod względem technicznym zawiodło. Tym bardziej, że firma olała jak na razie problem. Łatka, która jest pomaga trochę na multi ale na singiel nic nie daje. Choć ja osobiście nie grałem w multi to wiem, że w tym trybie błędów i problemów jest masa. Zgadzam się z Tobą a.korbaczewski co do ilości filmów-przedłużają w niepotrzebnie grę i nie ma możliwości (w większości)ich pominięcia. Czy kupować grę za 100zł- moja odp. to na pewno nie teraz. Lepiej poczekać jakiś czas gdy wyjdą łatki do gry.Czy grać-oczywiście, że tak bo jak pisałem wyżej nie jest to coś najgorszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Dla mnie warto dać. Multi ładnie działa. Serwerów dużo. Singel bardzo mi się podobał. Ja jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 w planszy Vietnamskiej w Hue się wywala w jednym miejscu drzwi a potem widać ciemność i to koniec gry, bo jest jakiś błąd. Na forach poszą że go obchodzą wpisując ściągnięte kody takie jak przechodzenie przez ścianę" ale mi się nie udałonie polecam bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Również nie polecam. Po skończeniu gry nie chciało mi się do niej wracać (w MW2 pykam po dziś dzień). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mek100 Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Mnie również nie chciało sie wracać do tej gry, a w MW2 też pykam do dziś. Mam wrażenie, że jest gorsza nawet od CODWAW. Ale to jest tylko moje zdanie. Zdecydowanie nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 a ja polecam dziś kupiłem i uważam ze to dobry zakup. multi nawet nawet . kampania z żywa akcja jeżeli mam za taka grę dać 50 zl to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YouTube Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2010 Tu nawet fajnie wygląda graficznie ale chyba poprawili jakość :( http://www.youtube.com/watch?v=82tWJbcv7s8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Gdzie kupiłeś za 50 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 Też bym chciał ja kupić za 50 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 heh było trzeba dać znać prędzej :) miałem 5 sztuk w domu. Dostałem je za 40 zł za sztuke . a Musze powiedzieć ze gra bomba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Wg mnie najnudniejsze COD jakie do tej pory wyszły :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 No błedów też sporo było. Uważam że gra nie jest w pełni dopracowana przynajmniej na MP. Bardzo wielu graczy skarży się na usterki techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remuss Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 poziom trudności najlepszy z wszystkich serii ale ogólnie to sporo błędów i pomieszany sprzęt w tamtych czasach nie mieli takich kolimatorów. już za 18 dni ma być pokazana nowa część COD MW3 może ona będzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Witam.Wg mnie nie jest lepsza od Modern Warfare 2.Brakuje dynamiki i to jest powazny blad.Multi jest za wolny a w singlu brakuje motywu kpt.Prica.MW2 GORA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 No pod względem fabuły to obydwie gry rządzą jednak MW2 bardziej przypadło mi do gustu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 Witam!Mam tą gre i problem z jej przejściem...Jest to pierwsza z misji w Wietnamie; w czasie ataku Wietnamczyków jeden z nich skacze na mnie" i zaczyna dusić. Pojawia się napis (po angielsku nie kumam) ale chyba chodzi bym wcisnoł F niestety nic to nie daje i żółty" mnie rozkłada...Poradźcie jak go pokonać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 Udało mi się poradzić z problemem o którym napisałem powyżej ; trzeba naciskać pulsacyjnie klawisz F.Mści się nieznajomość angielskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr.Poszukiwacz Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Dla mnie ta gra była super, ale wiadomo, tylko na multi. Osobiście wolę linię COD robioną przez Infinity Ward, czyli Modern Warfare. Gra jest zbudowana graficznie" bardzo dobrze, ale wszyscy wiemy, że w serii COD chodzi tylko o znakomity tryb multiplayer. Zresztą już wcześniej o tym napisałem :) Ja w każdym razie polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.