41pp Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2010 Z przyczyn, rodzinno zdrowotnych, muszę prosić, o zwolnienie mnie, z funkcji Moda, działu, Lotnictwo i Okolice.PozdrawiamgmvPost został zmieniony ostatnio przez moderatora 41pp 11:18 01-08-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Jak rozumiem, kobiety Ci żyć nie dają...Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Kurde,szybka dymisja.Szkoda.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 szkoda moda :) znowu będzie casting? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Propozycja juz padla do wybranca narodu - czekamy na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 do kogo? Nadwojciech? balans? osobiście jestem za Nadwojciechem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Znasz taką zabawę- ciepło/zimno? Generalnie w odpowiedzi- zimno.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 s_boj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Przyjdzie pora na potwora, to się wszyscy dowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 ja?? czuję się zaszczycony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Znowu nie ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 tyfus na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 co tyfus ? se tyfusem nie wycierajcie.... :))ja już mam swoje hektary do pilnowania ;) a od lotnictwa, to musi być gość co czai temat - z lotnictwem mam tyle wspólnego co struś lub pingwin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Ale byś dyscyplinę trzymał :) Chodź do tej pory jest spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Nad- ukłony :-) Pierwszy raz taki komplementy a propos i exilibris Tyfusa czytam..., że On niby taki domorosły terrorysta. Zajadów dostanę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Terrorysta? wręcz przeciwnie :) Żandarm raczej.Tyfus nie gniewaj się ale jesteś na forum tymzłym policjantem" Ale ja to doceniam,poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 jak miło :)))))NadW...może ty modem będziesz ? sam organoleptycznie zobaczysz jak to jest być po drugiej stronie - prawie jak Archiwum X :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 W tym spokojnym zakątku Forum to bym chciał,ale mnie nie chcą.Ja na Forum udzielam się od niedawna ale obserwuje od 2003go,tak że naprawdę wiem jaką robotę odwalacie.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Niby nikt nie chce i każdy się wzbrania, a kurtuazja Panowie jak podczas kampanii prezydenckiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Dobra powiemZaproponowalem Trooperowi - ale chyba gdzies wybyl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Ty to zawsze musisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 A Tyfusior uwija sie jak pszczolka w swoim i nie swoim dziale.Wiec roboty ma az nadto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 A jednego chętnego nie chcą :( Tropper? Mnie pasuje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Jesli odmowi pomyslimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 A co z 41 pp? Porządny Forumowicz w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.