Skocz do zawartości

Petycja do Adminów - wydzielenie tematyi lotniczej na forum

s_boj

Rekomendowane odpowiedzi

O tych łopatkach , to oczywiście ścisła odpowiedź dla Kol. WĘŻA, natomiast dalszy ciąg, to pytanie grzecznościowe"; które uzupełnię;
czy już moje dziecko", wysadziliście w powietrze??? czy choć bufet został z apojami"
Pozdrawiam
GW

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Radośnie powstaje nowa. Właśnie z budowy wracam. Starej puki co nikt nie rusza i mam nadzieję że nie ruszy. Co do łopatek, ja bym się upierał przy stopie tytanu. Trzymałem takowa ostatnio i na dural to mi nie wyglądało. Ma nadzieję że nikt mnie nie skarci za tą prywatną wypowiedź skierowaną do sz. kol. 41pp. Pozdrawiam serdecznie

Taka prywatna prośba, ku zachowaniu historii, czy można by zrobić kilka zdjątek, szczególnie sterowni i samej wirówki, oczywiście zamieszczając na Forum, ku uciesze miłośników latawców"???
Mam nadzieję że P.P. Modowie, nie wyrażą sprzeciwu.
Fotki bufetu możemy sobie darować, bo to ze sto metrów korytarzami i już w części szpitalnej".
Ciekawe czy serwują tam jeszcze browar i Żołądkową Gorzką.
Myślę że, wszystkich pasjonatów naszego lotnictwa, zainteresuje, ten odchodzący kawałek historii.
gmv

Aha, Drogi Wężu, jak wejdziesz głównym wejściem do budynku to, za wartownią w lewo jest część szpitalna" z bufetem i wyszynkiem, natomiast w prawo dłuuugim korytarzem /mijając komorę ciśnieniową, z lewej/ i dalej, do sali udekorowanej" portretami Gen. Rupperta, teraz w lewo schodami, dość szerokimi, /pamiętam że, po bankiecie, nie mogłem sięgnąć obu poręczy, tak na oko z 4-6m/, dalej jest sala oczekujących na badanie i dalej sterownia.
Idź śmiało, nikt Cię nie zatrzyma!!!!
Ty pewno idziesz z głównego wejścia, prosto na wewnętrzny dziedziniec, a potem halsujesz" lekko na prawo, zgadza się????
Ja tam byłem tylko przez rok na gościnnych" dobrze płatnych występach. Oddelegowany z IL.
Jak kiedyś wypiję duuuużo browarów, to KSIEGE WIELKA napisze, o naszym lotnictwie i przystawkach"!!!
Serdecznie Pozdrawiam
GW

Szczerze mówiąc budynek stafrej wirówki zwiedzałem tylko raz (w trakcie rozpoczynania prac budowlanych nowej). W przyszłym tygodniu postaram się cyknąć kilka fotek starej sokowirówki" i po otrzymaniu zgody władnych (to jest wciąż obiekt wosjkowy lub półcywilny) zamieszczę na forum (jeżeli to nie jest zbytnie odbiegnięcie" od jego tematyki). Pozdrawiam

Nadwojsiech
Założyciel wątku, na razie się nie wypowiedział, poczekamy, zobaczymy.
Pozdrawiam Serdecznie.
Szkoda że, Kol Szarubka nie ma w emacie"
gmv
Wężu, liczę na Ciebie, /z fotkami/, jakoś się wśliźniesz".

Jestem ;-)
Oczywiście jak najbardziej za! Czy ktoś spodziewał się po mnie innego zdania?
Ostatnio z rzadka zaglądam, ale pamiętam o paru tematach, w których obiecałem poszperać (m. in. w historii 103 Pułku).
Jest lato, dla Aeroklubu czas żniw, a ja po kilku miesiącach zmagań dostałem wreszcie certyfikat i zostałem szefem technicznym. Roboty masa, intensywnie szkolimy młodzież, nad Radawcem po całych dniach utrzymujemy parasol powietrzny :-) i stąd moja nieobecność na forum.
Pozdrawiam wszystkich, którzy lubią nie tylko latać, ale też grzebać w ziemi i historii - Szarubek.

No właśnie ! Co jest z ojcem ? Mało się udziela i nie pisze do mnie żebym się opanował z tekstami... mam nadzieję ,że wszystko mu się dobrze poukładało i jest OK i super. A ponieważ to ptaszysko dużą rozpiętość skrzydeł ma i jest z naszego luftwaffe to chyba coś dobrego dla lotników wymyśli :) ... zróbcie Chłopy tych nietoperków osobno będzie fejnie i miło .

woytas...Czekajmy co powie ojciec kierownik pielgrzymki...
Powinno być :
Ojciec Kapelan.
Ja jestem w zasięgu" Dzwonów,J.G. i muszę dbać, o nomenklaturę.
Boję się bo erciarki", /III zakon św Franciszka/, wpadną do mnie, o 6-rano i wyrzucą mi komputerek, na zachodnią stroną, nie otwierając okienka.
gw

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie