Skocz do zawartości
  • 0

rakietnica perkun

zoltar92

Pytanie

Napisano
witam mam do kupienia taką rakietnicę firmy perkun , nie jest mi ona zbtnio potrzebna , nie wiem czy jest to rarytasik czy często spotykany fant a koleś walną mocną cenę i nie wiem czy jest warta żeby się z nim o nią targować.Proszę o jakąś poradę czy jest warta zachodu bo ja i tak ją wymienię , wrzesień to nie mój temat.

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
pomijam też policajów tu na forum -przez parę lat bycia na forum paru bym nominował prawda s..............:):) pomyślcie i powiedzcie najpierw trzy razy do ściany a później dajcie fotki :):) -pozdro
Napisano
witam mam do kupienia taką rakietnicę firmy perkun , nie jest mi ona zbtnio potrzebna , nie wiem czy jest to rarytasik czy często spotykany fant a koleś walną mocną cenę i nie wiem czy jest warta żeby się z nim o nią targować.Proszę o jakąś poradę czy jest warta zachodu bo ja i tak ją wymienię , wrzesień to nie mój temat.
Napisano
Specem nie jestem i do 400 zł. bym dał. Może dlatego tylko tyle, że nie jest to dla mnie nowość, ale biorąc pod uwagę to, jakie ceny osiągają np. ładne hełmy i to, że jest to klasyka września " rzadziej spotykana niż hełmy, to nie zdziwiłbym się gdyby na allegro poszła by za przyzwoitszą cenę niż ja bym dał.
Napisano
Nie jestem zupełnie w temacie i pytam z czystej ciekawości. Z jakiego metalu jest uchwyt (mosiądz?)w tej rakietnicy? Bo widać, że się ładnie zachował w przeciwieństwie do lufy.
Napisano
Cena chyba nie powala, moze jakis specjalista się wypowie. Uwazaj z takimi zdjęciami, bo za rakietnice też się zdarzały mało wesołe historie...
Napisano
Zoltar od ogłoszeń i wymiany jest specjalny dział, na forum jest to niewskazane.

http://odkrywca.pl/index1.php?action=gielda&dzial=9

pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie