sid30 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 co prawda jest jakaś 23:20 a ja jestem napier.... zajefajnym bimbrem jak by byłe już 3:00 wiec się chyba łapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 sid30 idź już lepiej spać..pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Nie możesz być napier... bimbrem, bo byś w odpowiedni klawisz nie umiał trafić i wyszłoby coś typu copr awcfa hwest". Tu cię mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 bimber jest bimber! Ja sid-owi wierzę.Jest prawie północ więc młodzież już śpi. Się grzecznie zapytowywuje: a może by tak nowy wątek? Mam świetny przepis na zaprawkę o smaku owocowym! To chyba na forum nie zabronione? Wasze zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Może większość młodzieży śpi, ale na pewno nie ja. Zamierzam jeszcze dosyć długo buszować po necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 patton12 spoko! Mój post chyba Ciebie nie zdemoralizował? Tak w ogóle, to jestem przeciwnikiem spożywania alkoholu... w ciągu tygodnia, ale z soboty na niedziele... Czemu nie? Tak dla zdrowotności oczywiście. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Jak by co to jeszcze ja z młodzieży :)a co do alkoholu mam bardzo podobne poglądy do kolegi cuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 no i ja też z młodzieży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Daro witaj w Klubie sobotnio-niedzielnych Smakoszy! Nie bój! Nie bój! Składek płacić nie trzeba. stół z powyłamywanymi nogami"-trzezwy jestem.Już po 1 więc dobrej nocy życzę: młodzieży, trzezwym i tym na lekkim rauszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 haha przypomniałeś mi dość ciekawy filmik :) http://www.youtube.com/watch?v=b5kOYAl2QZkstół z połamanymiwymi nogami" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Obecny i dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Daro! Czekałem na Ciebie! Filmik fajny, Młody sobie poradził. Poliglota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-rwin Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 I ja się dołączam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 jeszcze nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 Dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 Wstawać,wstawać- pola czekają(rolnicy niekoniecznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 Rolnicy to mały pikuś. Gorzej jak ci rolnicy dogadali się z myśliwymi, bo im dziki" uprawy buchtują. No a chrumkacze żerują nad ranem.Wtedy pozostaje tylko zrywka z pola zygzakiem. Podkreślam ZYGZAKIEM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 ale zwroty muszą być nieregularne coby nie namierzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 Dobranoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 Dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 To kto jeszcze nie śpi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 Czas ruszać w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 Do roboty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.