Skocz do zawartości

Odkrywcy-Motocykliści

Hubert3993

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Ciekawy jestem czy wśród Odkrywców znajdą się też Motocykliści, czekam na odpowiedzi. Na początek Ja: Jeżdżę odrestaurowaną SHL M11W 175ccm z 1968r.
  • Odpowiedzi 204
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Witam,oto mój Mińsk 125 z 1993. Kupiony okazyjnie :-) z przebiegiem 2300 km,po wymianie modułu zapłonowego śmiga aż miło! Pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano
Są są ja i moja suka ;)

http://lh4.ggpht.com/_QMBTbZ1Xkx8/TCzR_TWy1xI/AAAAAAAAB-0/OgKpU_YaVhM/s800/IMG_4736.JPG
  • 4 weeks later...
Napisano

No proszę nawet tutaj można spotkać brać motocyklową :)
Ja na codzień śmigam Suzi SV 650s a hobbystycznie w garażu stoją 2 Jawy.
Lewa w górę i do zobaczenia w trasie :)

Napisano
przez dziesiec ostatnich lat jezdzilem banditem 600,moje marzenie jak chodzilem do szkoly sredniej.
W zeszlym roku zamieszkala u mnie dziewczyna i zmienilem Go na mebelki do sypialni...

Kiedys napewno sie to zmieni.

Kiedys chcialem kupic sv650, pozdro biker
Napisano
Co do moich Jawek, pierwsza to Pancerka typ 20 , kultowy motorower rocznik 1976 ;) , a druga to 250-ka 1959 niestety ciągle czeka na renowacje...

Deluxe 350 :) który rocznik?

Kolego giernold z czystym sumieniem polecam SV-ke można się w niej zakochać... ;)

Pozdrawiam
Napisano
Witam przerabiałem całą Polską motoryzacje - kiedyś Sucha Ela ,Sokoła 125 ,Janek ,Gazela ,WFM 125,WFM-175 ! WSK,Komar ,Romet itp.Angielską BSA ,Radziecką oraz Niemiecką R-2,i osła , nie jestem w stanie wymienić wszystkich ,obecnie przerabiam Amerykańską na starość człowiek robi się wygodny Harley Davidson XL 1200 C Sportster przy 9000 mil zmieniony rozrząd bo coś za długo kręcił :):):)teraz chodzi jak skośnooki :):)

http://www.youtube.com/watch?v=g00S15wXFkY
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie