bachus Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Witam, koledzy poradźcie coś. Planuje w tym roku urlop nad polskim morzem chcę tam jechać z żoną i synkiem. Dla mnie szczerze mówiąc leżenie na plaży to żaden odpoczynek ale kobitka się uparła i nic na to nie poradzisz. Do rzeczy: chciałbym jechać gdzieś gdzie będzie w miare cicho i w okolicy jest sens polatać troche ze sprzętem. Chciałem jechać na mierzeję ale te okolice odpadają ze względu na powódź i zanieczyszczenia jakie wypluje z siebie Wisła do Bałtyku. Nie wiem teraz gdzie się udać, kobitka poleżałby trochę na plaży a ja w tym czasie polatałbym troche po okolicy :) Może któryś z kolegów coś poleci? Może jakaś cicha miejscowość z ciekawymi okolicznymi poletkami lub lasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=656729#894374 może coś pomoże;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 To były czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 ja napieram na Baltyk w tym roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Ja chyba na jachcie... Tfu... na łodzi... Tfu... w Łodzi, ale komarów może nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Ja z rodzinką jade do Jastarni i będę się wylegiwał na plaży cały tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Żartujesz..??? Powiedz, że tak;))) Z tym wylegiwaniem...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 ja na tydzien to nawet z domu nie wychodze - na 2 tygodnie jade. Byle pogoda byla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Dwa tygodnie są oczywistą oczywistością- Ty od siebie będziesz, po prostu, dobre dwa dni w jedną stronę jechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 oczywiscie - jeden dzien spedzimy u Ciebie :)Oczywiscie w drodze nad morze i nazat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 urlop w Breslau ? Jedź do Szklarskiej :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 A u niego" to ostatnio ja bywam często....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Co Wy w tym morzu widzicie to nie wiem.Patrzysz przed siebie, po horyzont woda. Na lewo, na prawo piach. Krzyk, hałas, zgiełk, niczym na Marszałkowskiej w Wa-wie. Wrzeszczące latające bachory i sypiące piaskiem po oczach.........Mazury, Pane, Mazury.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Słusznie prawisz, Traper !Mam poza tym brzydkie podejrzenie, że po powodzi i niesionych z wodą namuliskach nasze wybrzeże będzie latoś zanieczyszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Polecam Świnoujście najpiękniejsza plaża na Bałtyku, bardziej komercyjna plaża po stronie miasta i cicha ( można leżeć na golasa ) po stronie Warszowa, gwarantuję na polskim wybrzeżu nie ma szerszej plaży! Multum miejsc do pohasania z wykrywką, dla chętnych wypad do Niemiec również polecam wykrywkę, a i na promy do Skandynawii można się załapać. Zapraszam więc do Świnoujścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Mazury, Pane, Mazury.........."Tłumy ludzi, masy łódek, zabudowują brzego jak się da, brudna woda...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Jeszcze nie wszędzie, Acer, jeszcze nie wszędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Plaża Świnoujście Warszów nikt nic nie zabudowuje zero łódek miejsca pod dostatkiem, jak ludzie przeszkadzają ( choć i tak jest ich niewiele ) to polecam przejść się kawałek na wschód i ma się całkowite odludzie ( fot. Internet ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Bardziej komercyjna plaża w Świnoujściu na prawobrzeżu, liczne atrakcje mecze siatkówki, piłki plażowej, sporo pięknych kobiet :D no i ze względu na szerokość mnóstwo miejsca do walnięcia się plackiem, w konkurencyjnych Międzyzdrojach nie ma gdzie stopy postawić i pełno kamieni w piasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 A co do zanieczyszczeń wody to w Świnoujściu będzie czyściutka gdyż położenie geograficzne i topograficzne powoduje że cały syf zostaje przefiltrowany przez naturalny filtr jakim jest zalew szczeciński, dzięki czemu mamy czyściutką wodę i już po raz czwarty z rzędu została nagrodzona Błękitną Flagą ( Foundation for Environmental Education - FEE), prądy morskie natomiast wyciągają ewentualne zanieczyszczenia głęboko w pełne morze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Tam też będę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 iiii.... wstęp do lasu wzbroniony..... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Acer będzie się z morza desantował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 ja pierdziu jak im taki sprzęt dali, że nawet z morza mogą...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Acer będzie się z morza desantował"Nie, powtórzę drogę zdobywców wybrzeża z 1945 roku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.