Skocz do zawartości
  • 0

wycena zapalniczki

detektorek

Pytanie

Napisano

witam kiedys to juz dawalem na innym dziale forum. czy ktos sie orientuje ile tak mniej wiecej mozna by dac za taka zapalniczke ??? sprzedajacy nie wie ile za to wziasc a ja tez nie mam pojecia ile ile by mozna za nia zaoferowac. prosze o pomoc

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ogurmalosolny, po pierwsze posty zbanowanego już raz Boberlium, (który na dzien dobry za drugie konto - CiepleLody powinien dostać bana, co wyraźnie jest uiszczone w regulaminie forum) składają się w 99.9% z offtopów, spamu i nic nie wnoszą do tematów.
Pierwsze konto poleciało dokładnie za to samo, i trzy kartki w kilka miesięcy to niezbyt zadowalający bilans, który raczej nie przedstawia poprawy zachowania.

Po drugie ja tutaj jestem od pilnowania porządku a nie Ty, wszelkie zarzuty do mojej osoby, itp - kieruj śmiało na priv do Administratora.

Po trzecie wypraszam sobie zarzucanie mi pisania pod wpływem".

Wszystko da się wycenić, jak się ma do tego odpowiednie predyspozycje, a jak się ich nie posiada to zachowuje się milczenie.

D.
Napisano

witam kiedys to juz dawalem na innym dziale forum. czy ktos sie orientuje ile tak mniej wiecej mozna by dac za taka zapalniczke ??? sprzedajacy nie wie ile za to wziasc a ja tez nie mam pojecia ile ile by mozna za nia zaoferowac. prosze o pomoc

Napisano

Chyba mnie z kimś pomyliłeś Orkann_PL, bo nie przypominam sobie abyśmy byli kolegami.

Jeszcze jeden wpis nie wnoszący nic do identyfikacji i wątek ląduje z kłódką na dołku, a profilaktycznie aby ukazać czego tolerował nie będę, nagradzam.

Wszelkie ale, żale, litanie, sprzeciwy i skargi - priv do Moderacji.

dziękuję.

Napisano
Powiem tak za samą częć zapalniczki wziołem jakieś 70 zł to była część gdzie znajdowalo się paliwo cala zapalniczka jest warta okolo 500 zł za 50 zł bym nawet nie chodzil jej szukać by sprzedać za marne grosze masz okazję tanio ja kupić to bież.pozdrawiam
Napisano
Do kolegi 8total4.
Proponuję poluzować warkoczyki.I przypominam że forum jest od tego aby każdy mógł podzielić się swoją opinią,a straszenie pożegnaniem świadczy o znikomej znajomości tematu lub pisaniu postów pod [wpływem].A tak na marginesie to chętnie poznam twoją opinię na temat tej zapalniczki.
Napisano
CiepłeLody, opanuj tendencyjne i nic nie wnoszące do tematu posty, a jak nie masz o czymś pojęcia to po prostu się nie wypowiadaj.

w przeciwnym razie się pożegnamy.
D.
Napisano
Hahaha, nie po to wychodziłem z domu, żeby łuskę za 10gr sprzedać. Dla mnie to ze 100 warta:) Masz okazje kupić to ież"- bież Forest.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie