IgI Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 WitamZnalazłem coś takiego wśród łusek od PPSZ-y. Proszę o ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stg1971 Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 detonator na 100 procent,takie małe a rączkę urywa.zgłoś policji i pokaż dokładnie pod jakim drzewem leży!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 stg1971 błagam,to może wszyscy dami Ci namiar gps na dołki z przynajmniej jednym nabojem,ba! z łuska z całą spłonką,zbierzesz je do kupy i sam zaniesiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skok Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Hebda a może wszyscy ci damy namiar na literaturę, dobrą szkołę i kilku podobnych tobie nieletnich cwaniaczków co teraz muszą jeść kisiel przez słomkę. Może to cię uświadomi?Stg ma oczywiście rację. To detonator. Bardzo niebezpieczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Sprawa wyjasniona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Skoku,tu nie chodzi o to że to małe może zrobić duże kuku tylko o wpis stgzgłoś policji i pokaż dokładnie pod jakim drzewem leży!!!!"to już jego 2gi podobny,chyba jest przestawiony"przez niebieskich od granatów itp.Bez przesady,nie popieram zabierania urwiłap do domu,ale że je się trafia począwszy od ammo pistoletowych na grubych bertach kończąc to pewne.Ale przecież nie będzie każdy latał na komisariat z kislem w majtkach że abój od pistoletu panie władzo znalazłem,boję się,pan władza go zabierze"Samo łazikowanie z wykrywką jest ielegalne" więc takie zgłoszenie to jak dobrowolne położenie się na szafocie.kilku podobnych tobie nieletnich cwaniaczków "-nie chce mi się z tobą wymieniać durnymi postami,za niski poziom nimi prezentujesz,zresztą mam bliżej do pośmiertnego" niż Ty:)zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgI Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 WitamZnalazłem coś takiego wśród łusek od PPSZ-y. Proszę o ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgI Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Nie załadowało się.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgI Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Wewnątrz jest jakaś uszczelka..Pzdr.Igi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus90 Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 przypomina element zapalnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
muchomor Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Mnie to wygląda na detonator,ale mam nadzieję,że jestem w błędzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
IgI
Witam
Znalazłem coś takiego wśród łusek od PPSZ-y. Proszę o ID.
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.