Sobiepan Posted May 9, 2010 Author Share Posted May 9, 2010 http://www.tvp.info/teleexpress/wideo/08052010-1700/1672752Gdzieś tam w połowie o nas... przepraszam o Was mówią. Dzięki chłopaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kundzio11 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 8.20sek.Rzeczywiście brzydko to wygląda.Fatalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muchomor Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Wysyp" poszukiwaczy skarbów na półwyspie Helskim,co to za jakieś żłoby nieokrzesane robią taki kibel,czy naprawdę ciężko zasypywać doły po sobie?,potem pokazują takie kwiatki"w Teleexpressie ,i wcale mnie nie dziwi,że uważają nas za szkodniki,jak kogoś tam złapią na wykopywaniu dołów to dostanie 5000 zł grzywny do zapłacenia,i bardzo dobrze,może nauczy to kogoś rozumu,a jak ja dorwę kogoś na nie zasypywaniu dołów po sobie,to połamię mu wykrywkę,a jak jeszcze będzie się burzył to wróci do domu z saperką w plecach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Oczywisicie swoim wspisem muchomorze dajesz swiadectwo swojej kultury.Badz ostrozny nastepnym razem jesli bedziesz wyraza swoja opinie w ten sposob na Naszym forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muchomor Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 A.... ,bo mnie poniosło,sam nieraz chodzę z wykrywką i zasypuję doły po sobie,i nie mam z tym żadnych problemów,a tu jacyś pseudo poszukiwacze",złomiarze"psują nam opinię,jak to zobaczyłem w Teleexpressie to krew nagła mnie zalała i ciśnienie mi się podniosło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draven85 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Lipa straszna chciałem się tam wybrać ale w takich okolicznościach lepiej odpuścić ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolczyk96 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Uważam , że muchomor ma rację./Pozdrawiam!/ Wyszedł ostro ale jeżeli sami nie będziemy się szanować i dbać o nasz wizerunek to nasi przeciwnicy tylko na to czekają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Chamstwo w zadnej formie nie jest akceptowane na forum.Tu tez dajecie/dajemy swiadectwo o sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Nie popieram chamstwa, jednak w pełni zgadzam się z kolegą muchomor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wow Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 a ja jak zobacze takiego co nie zakopuje dolkow, to go sam w tym dolku zakopie i to jeszcze jego szpadlem;) hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.